Details over directe betalingen aanleveren

Wanneer u ervoor kiest om betalingen via Corporate Payment Services te doen, kunt u vervolgens kiezen om dit via een webportal of via een Secure FTP verbinding te doen. Wanneer u een webportal gebruikt, kunt u dat via ons regelen.

Wilt u gebruik maken van een Secure FTP verbinding dan moet u dit rechtstreeks bij Equens aanvragen. U sluit dan eerst een overeenkomst voor de verbinding met Equens en vervolgens voor Triodos Corporate Payment Services.

Hieronder kunt u het verschil zien tussen het aanleveren van betalingen via Internet Bankieren direct aan Equens:

  Via Internet Bankieren Corporate Payment Services
Aanleveren Via Triodos Internet Bankieren Via SFTP of via een webportal
Maximum aantal transacties 20.000  ineens Onbeperkt 
Multibank Nee Ja
Losse transactie mogelijk Ja Nee
Uitval Uitval wordt als aparte transacties geboekt Technische uitval wordt niet geboekt. Overige uitval wordt als aparte transacties geboekt.
Agenderingtermijn Max 30 dagen Europese betaling: 1 dag voor de verwerkingsdatum.
Europese Incasso: 14 dagen voor de verwerkingsdatum.
Geagendeerde betalingen en incasso's Mogelijkheid om te annuleren voor verwerkingsdatum. Geen mogelijkheid om te annuleren voor verwerkingsdatum.
Rekeninginformatie Op papier, elektronisch in PDF formaat, in MT940 (linkje naar de pdf), Excel of CSV en vanaf Q1 2014 CAMT053. Rekeninginformatie via uw Triodos Bank rekening. Verwerkingsinformatie is te downloaden met pain.002 en CPSR.
Ondersteunde bestandsformaten PAIN.001
PAIN.008
PAIN.001
PAIN.008
Kosten Kosten Internet Bankieren en kosten per transactie Kosten Internet Bankieren, kosten per transactie & kosten Corporate Payment Services.
 Vraag een contract aan 

voor Triodos Corporate Payment Services

Welkom bij Triodos Bank

team-klantcontent-2015
Op werkdagen zijn wij direct te bereiken van 8.00 tot 18.00 uur. Kijk bij veelgestelde vragen om zelf het antwoord vinden op de meeste vragen. Of stuur een e-mail naar info@triodos.nl (particulier) of zakelijk@triodos.nl (zakelijk). Wij streven ernaar om e-mails binnen 4 werkdagen te beantwoorden.