Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Creditcard koppelen aan uw zakelijke betaalrekening

Zelf bepalen welke creditcard u wilt gebruiken

  • U kiest de creditcard die bij u past
  • Koppel uw creditcard aan uw Internet Zakenrekening
  • Betalen en opnemen met VISA of Mastercard

Voor wie

Voor zakelijke klanten met een Triodos Internet Zakenrekening die gebruik willen maken van de betaalfaciliteiten van een creditcard. Heeft u geen kredietfaciliteit nodig en betaalt of pint u vooral binnen Europa, kijk dan eerst of de Triodos Wereldpas volstaat voor u.

Creditcard bij uw Triodos Internet Zaken Rekening

Triodos Bank heeft geen eigen creditcard. U kunt uw huidige of een nieuwe creditcard koppelen aan uw (nieuwe) Triodos Internet Zakenrekening, door deze als tegenrekening op te geven. Uw creditcardmaatschappij incasseert dan de creditcardbetalingen van uw rekening bij Triodos Bank.

Zoekt u een nieuwe creditcard om te koppelen aan uw Triodos Betaalrekening? Hier vindt u informatie van een aantal creditcard aanbieders:

Goed om te weten is dat Triodos Bank hierin geen commercieel belang heeft. U kunt zelf uw creditcard maatschappij uitkiezen.

Logo VISA Mastercard

Welkom bij Triodos Bank

team-klantcontent-2015
Op werkdagen zijn wij direct te bereiken van 8.00 tot 18.00 uur. Kijk bij veelgestelde vragen om zelf het antwoord vinden op de meeste vragen. Of stuur een e-mail naar info@triodos.nl (particulier) of zakelijk@triodos.nl (zakelijk). Wij streven ernaar om e-mails binnen 4 werkdagen te beantwoorden.