Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Contant geld afstorten en bestellen

Uw cash en geldstromen goed geregeld

  • Biljetten afstorten met een sealbag bij u in de buurt
  • Muntgeld storten bij u in de buurt
  • Muntgeld eenvoudig bestellen

Voor wie

Voor ondernemers en organisaties in Nederland die een Internet Zakenrekening bij Triodos Bank hebben en die regelmatig biljetten willen afstorten. Wilt u liever geen cash omzet? Kijk dan ook eens naar onze mogelijkheden van een betaalautomaat.

Regelmatig biljetten storten

Triodos Bank heeft geen kantorennetwerk. Daarom hebben wij voor onze zakelijke klanten een samenwerking met Rabobank. Wilt u op regelmatige basis biljetten afstorten? Dan kunt u zich hiervoor aanmelden met dit aanmeldingsformulier. U kunt in het formulier aangeven bij welk Rabobank filiaal u wilt afstorten. Wij informeren u vervolgens of het betreffende kantoor deze mogelijkheid biedt. Biedt het door u gekozen filiaal deze service niet, dan zoeken we met u naar een alternatief kantoor. Het is ook mogelijk om bij meerdere kantoren af te storten. Nadat u van ons een bevestiging heeft gehad, ontvangt u een set sealbags & stortingsformulieren waarmee u biljetten kunt storten.

Nieuwe sealbags bestellen

Heeft u zich al aangemeld en wilt u nieuwe sealbags bestellen? Stuur ons dan een e-mail met uw verzoek, uw naam en rekeningnummer.

Kosten

De kosten voor een kwaliteitstorting via Sealbag bedragen € 10,- per storting. Voor een non-kwaliteitstorting geldt een opslag van € 11,-. Wanneer is een storting een kwaliteitsstorting? En hoe kunt u een niet kwalitatieve storting voorkomen?
Dit leest u in de Handleiding Sealbagovereenkomst.

Muntgeld storten en bestellen

Het is niet mogelijk om muntgeld bij Triodos Bank te bestellen of af te storten. ABN AMRO Bank biedt wel de mogelijkheid voor het afstorten van cashgeld zonder dat u klant bent.

Een aantal Rabobank kantoren en veel ABN AMRO kantoren bieden de mogelijkheid aan voor het bestellen van muntgeld. Hieraan zijn kosten verbonden. U kunt ook gebruik maken van het kantorennetwerk van GWK-Travelex.*

Buitenlands geld bestellen

Reist u naar het buitenland, dan wilt u goed voorbereid op reis. Zo kunt u met de Triodos Wereldpas betalen en geld opnemen in buitenlandse valuta bij lokale geldautomaten. Wilt u vooraf cash geld in een andere valuta bestellen dan kan dat bijvoorbeeld via GWK kantoren.*

* Triodos Bank heeft hier geen commercieel belang bij.

Welkom bij Triodos Bank

team-klantcontent-2015
Op werkdagen zijn wij direct te bereiken van 8.00 tot 18.00 uur. Kijk bij veelgestelde vragen om zelf het antwoord vinden op de meeste vragen. 
Wij streven ernaar om e-mails binnen 4 werkdagen te beantwoorden.