Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Triodos Hart-Hoofd Ondernemers 2015


Banner%20ezine%20-%20HartHoofd%20Ondernemers%20-%20Roetz

Dinsdagavond 19 mei a.s. van 17.30 - 21:30 uur vindt de jaarlijkse Triodos Hart-Hoofd Ondernemers plaats in Muziekgebouw aan 't IJ in Amsterdam.

Een avond speciaal voor ondernemers die ondernemen met hart en hoofd.

U komt toch ook? Reserveer 19 mei nu alvast in uw agenda. Binnenkort ontvangt u meer informatie.

Wat kunt u verwachten?

  • Feestelijke uitreiking van de Hart-Hoofdprijs 2015: wie van de 6 genomineerde ondernemers wint en krijgt 10.000 euro om te investeren in zijn of haar onderneming?
  • Ontmoeting en verbinding met andere ondernemers. Binnen uw sector en daarbuiten.
  • Een inspirerend en afwisselend programma met inspiratiesessies van Bas Haring, Margriet Sitskoorn en Miquel Ballester.

 

Bas Haring: filosoof, auteur en presentator - Beweging en economie, een andere zienswijze Bas Haring: filosoof, auteur en presentator - Beweging en economie, een andere zienswijze
'Volksfilosoof' Bas Haring is schrijver van populairwetenschappelijke boeken, presentator en hoogleraar. Tijdens zijn sessie deelt hij zijn bevindingen over beweging in de economie met u en zet u op een frisse en prikkelende manier aan het denken. In welke richting kunt u uw bedrijf of uzelf bewegen? En hebben wij in de toekomst nog wel banken nodig?
Margriet Sitskoorn: neuropsycholoog en hoogleraar - Breng uw brein in beweging Margriet Sitskoorn: neuropsycholoog en hoogleraar - Breng uw brein in beweging
Prof.dr. Sitskoorn is de een van de bekendste breindeskundigen van Nederland. Ze is hoogleraar Klinische Neuropsychologie en schreef diverse bestsellers over de werking van hersenen. Tijdens een interactief college zet ze uw brein flink in beweging. U leert wat er bij beweging gebeurt in de hersenen, en krijgt praktische tips over hoe u uzelf en anderen op een effectieve manier in beweging zet en houdt.
Miquel Ballester: innovator en mede-oprichter Fairphone Miquel Ballester: innovator en mede-oprichter Fairphone - Positieve beweging naar eerlijke productieketens
Innovator Miquel Ballester is medeoprichter van Fairphone, een sociale onderneming die als doel heeft een meer rechtvaardige economie tot stand te brengen. Met haar mobiele telefoon breekt Fairphone bestaande productieketens open en stimuleert de discussie over wat werkelijk eerlijk en duurzaam is. Miquel vertelt u over de unieke aanpak en wisselt met u van gedachten over u dit kunt vertalen in uw eigen organisatie. Deze sessie is Engelstalig.

Terugblik Hart-Hoofd Ondernemers 2014

Vorig jaar genoten ruim 200 ondernemers en medewerkers van Triodos Bank van een inspirerende avond die in het teken stond van groei.

Bekijk hieronder het videoverslag met een impressie van de avond:

Deze Youtube video kunt u nog niet bekijken.

Accepteer eerst cookies om dit mogelijk te maken.

Accepteer cookies

Welkom bij Triodos Bank

team-klantcontent-2015
Op werkdagen zijn wij direct te bereiken van 8.00 tot 18.00 uur. Kijk bij veelgestelde vragen om zelf het antwoord vinden op de meeste vragen. 
Wij streven ernaar om e-mails binnen 4 werkdagen te beantwoorden.