Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Triodos Hart-Hoofd Inspiratie

Op dinsdag 13 maart

uitnodiging_hh-inspiratie-130318

Dinsdag 13 maart a.s. vindt Triodos Hart-Hoofd Inspiratie plaats waarvoor je je hebt aangemeld. Het belooft een afwisselende en inspirerende ontmoeting te worden met ruim 100 andere duurzame ondernemers. Benieuwd wie dat zijn? Bekijk het hier.

Menskracht

Mensen bepalen het succes van een (sociale) onderneming. Bij iedere fase van de groei van een onderneming passen andere competenties. Samenwerking is cruciaal. Teamdynamiek is daarin bepalend. Tijdens deze ontmoeting delen drie sprekers met een eigen kijk op menskracht hun verhaal, kennis en ervaring. Zodat je met nieuwe inzichten en inspiratie voor je eigen bedrijf weer naar huis gaat. We zien ernaar uit je dinsdag te ontmoeten!

Datum en tijdstip

Datum: dinsdag 13 maart 2018
Tijd: 15:00 - 19:00 uur

Locatie

Hoofdkantoor Triodos Bank NV
Nieuweroordweg 1
3704 EC Zeist

Bekijk de routebeschrijving

Programma

 15.00 uur

Ontvangst

 15.30 uur

Welkom en opening

Patty Zuidhoek, directeur zakelijke relaties Triodos Bank
Ellen Kooij, HopStep&Leap Company

 15.45 uur

Verbinding mens en merk

Daniël Stegeman, manager Klantcontact Triodos Bank
Daniël heeft vanuit zijn rol al meerdere keren op rij de CCDNA Award voor klantgerichtheid in de categorie banken in ontvangst genomen. Daniël vertelt ons hoe Triodos Bank naar menskracht kijkt en haar klanten benadert vanuit de cryptisch omschreven ont-moeting.

De kracht van zelfsturing

Henrieke van Diermen, senior adviseur en projectleider bij Spirit Jeugd en Opvoedhulp
Henrieke is van mening dat je als ondernemer de professional zijn werk moet laten doen. Ze laat zien hoe Spirit, een grote jeugdzorginstelling in Amsterdam, een aantal jaren geleden is overgestapt op zelfsturing en daarom geen HR in de directie heeft. Spirit is genomineerd voor zorgmanager van het jaar 2015 en behaalde een finaleplek in de HR Top 100 van 2017.

Inclusiviteit als businessmodel

Sandra Ballij, oprichter en directeur Ctalents
Sandra ondersteunt jonge professionals tussen de 18 en 35 jaar die doof, slechthorend, blind of slechtziend zijn bij het vinden van betaald werk. Sandra laat ons zien wat de kansen en mogelijkheden van ‘commercieel sociaal ondernemen’  zijn. Hoe je, door op een andere wijze te kijken naar mensen met een speciaal talent, hen goed in kunt zetten in het bedrijfsleven. Can you C talents?

 18.00 uur

Borrel

Daniël Stegeman

danielstegeman

Daniël Stegeman (32) is manager Klantcontact bij Triodos Bank. Na een studie HRM/bedrijfskunde en enige tijd werkzaam te zijn geweest bij a.s.r. maakte hij in 2012 de overstap naar Triodos Bank. Sinds 6 jaar geeft hij daar als manager invulling aan betekenisvol klantcontact.

Henrieke van Diermen

HenriekevanDiermen

Henrieke van Diermen (1972) is senior adviseur, projectleider en coach op het gebied van ontwikkeling bij Spirit Jeugd en Opvoedhulp, een grote jeugdzorginstelling in Amsterdam en omstreken. Vanuit deze rol werkt ze dagelijks aan het ondersteunen en begeleiden van de professionals bij Spirit zodat in de dynamische omgeving ruimte ontstaat te ervaren en doen wat werkelijk nodig is. Bekeken vanuit het perspectief van de organisatie, maar altijd gericht op de medewerkers door wie deze wordt gevormd.

Sandra Ballij

sandraballij

Sandra Ballij is social entrepreneur en heeft tien jaar geleden - na een bankierscarrière - samen met haar partner Bas de Ruiter Ctaste opgericht. Een restaurant waar mensen kunnen dineren in het donker en worden bediend door 'experts van het donker'. Na Ctaste volgden Ctalents, het trainings- en talentenbureau en tevens detacheringsbureau voor mensen met een zintuiglijke uitdaging (blind, slechtziend, doof en slechthorend), CtheCity, een zintuigelijke tour door Amsterdam en sinds oktober 2017 ook de Sign Language Coffee Bar met dove gebaarista's.