Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Triodos Hart-Hoofd Inspiratie

Op dinsdag 21 maart

header duurzame impact na aanmelden

Op dinsdag 21 maart a.s. vindt Triodos Hart-Hoofd Inspiratie. De eerste editie van een nieuwe serie ontmoetingen waarin  u zich samen met collega ondernemers en inspirerende gasten verdiept in een aspect van duurzaam ondernemerschap.

Deze eerste bijeenkomst gaan we met elkaar in gesprek over duurzame impact. Positieve impact maken is voor ondernemers met hart en hoofd vaak het belangrijkste doel. Door impact centraal te stellen, kun je als onderneming het verschil maken. Maar welke impact stel je centraal en communiceer je dat ook? Werk je ook aan concrete resultaten en meet je die? Impact claimen en meten komt vaak met een aantal dilemma’s in je bedrijfsvoering, en welke keuzes maak je dan als ondernemer.

Datum en tijdstip

Datum: dinsdag 21 maart 2017
Tijd: 15:00 - 19:00 uur

Locatie

Hoofdkantoor Triodos Bank NV
Nieuweroordweg 1
3704 EC ZEIST

Bekijk de routebeschrijving

Programma

 15.00 uur

Ontvangst

 15.30 uur

Welkom en opening

 15.45 uur

Duurzame impact bij Triodos Bank

Matthijs Bierman, Directeur Triodos Bank, laat zien wat duurzame impact voor Triodos Bank betekent en hoe wij dit meten.

 

Meten van impact

Edith Kroese, Avance, geeft aan de hand van een casus handvatten hoe je concreet aandacht voor mens en milieu kunt vertalen naar tastbare resultaten. Aan de hand van de casus ‘Brood op de plank’, een sociale en biologische bakkerij en lunchroom van onderneemster Eva Walraven, ervaart u hoe je als bedrijf positieve impact claimt en het meten ervan integreert in de bedrijfsvoering. Maar ook welke dilemma’s impact meten met zich meebrengt.

 18.00 uur

Borrel

Aanmelden

Voor deze bijeenkomst zijn maximaal 50 plaatsen beschikbaar. Hierdoor, en omdat we belang hechten aan een gevarieerde samenstelling van de groep, werken we met een selectieprocedure. Zo ontmoet u ook mensen buiten uw eigen sector en levensfase van uw bedrijf. Daarnaast willen we, om de bijeenkomst zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij uw vragen en behoeften, graag een beeld krijgen van hoe ondernemers met impactmeting omgaan.

U ontvangt uiterlijk 13 maart per mail bericht of u kunt deelnemen aan de sessie.

Lijst met deelnemers aan Hart-Hoofd Inspiratie

Edith Kroese, Founder en Managing Director van Avance

Portret Edith Kroes

Avance helpt ondernemers bij het realiseren, meetbaar maken en maximaliseren van hun impact. Zij is ervan overtuigd dat om werkelijk een verschil te maken, organisaties eerst moeten gaan denken vanuit de impact die ze maken.

Eva Walraven van Brood op de Plank

Bakkerscafé Brood op de plank is een social enterprise in de wijk Bottendaal in Nijmegen. De biologische bakkerij met lunchroom is een ontmoetingsplek voor buurtgenoten, specialist in het bakken van fantastisch biologisch brood en stimulerende werkplek voor een zeer divers team. Het motto is: het kan wel!

Eva Walraven - Brood op de plank