In een periode van acht maanden neemt u deel aan vijf ontmoetingen met een selecte groep van vijftien ondernemers. Tijdens deze ontmoetingen staan uitwisseling, inspiratie, verdieping en ondernemerschap centraal.
Samen met experts en andere ondernemers ontwikkelt u aan de hand van praktijkcases handvatten voor het geven van een impuls aan uw onderneming. De vijf ontmoetingen hebben elk hun eigen thema met duurzaamheid als basis:

  • Leiderschap
  • Financieel management
  • Marktstrategie
  • Menskracht
  • Duurzame impact

Duurzame impact

De vijfde ontmoeting vindt op 7 juni 2018 plaats in Vrij in Culemborg.

Deze bijeenkomst staat in het teken van duurzame impact. Positieve impact maken is voor ‘Hart-Hoofd ondernemers’ vaak het belangrijkste doel. Maar welke impact maak je daadwerkelijk en hoe meet je dat? Impact communiceren en meten komt vaak met een aantal dilemma’s in je bedrijfsvoering, en welke keuzes maak je dan als ondernemer?

Deze vragen behandelen we in de workshop over impact maken met Edith Kroese en we spreken met Eva Walraven van Brood op de Plank over hoe zij impact maken en meten.

Tevens is deze vijfde ook de laatste ontmoeting van het programma Triodos Hart-Hoofd Impuls. We blikken terug en kijken vooruit tijdens het diner en eindigen het programma in de avond op een speciale wijze.

Programma

Tijd: 13:30 - 21:30 uur
Ontvangst in Vrij in Culemborg, Beusichemsedijk 17, Culemborg.

Welkom

Ellen Kooij - HopStep&Leap Company

Workshop Impact maken

Edith Kroese - Founder/Director Avance Impact

Impact in de Praktijk

Eva Walraven - Brood op de Plank

Impact diner

Afsluiting

Over Vrij in Culemborg

Meer informatie over Vrij in Culemborg op landgoed Anckerwaerdt

Achtergrondinformatie