Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Algemene Vergadering van Aandeelhouders en de Certificaathoudersvergadering

Op vrijdag 18 mei 2018 vond de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) van Triodos Bank NV en de Vergadering van Certificaathouders van Stichting Administratiekantoor Aandelen Triodos Bank (SAAT) plaats in TivoliVredenburg, Utrecht.

Jaarverslagen en andere stukken

Onderaan deze pagina treft u relevante documenten aan, zoals de jaarcijfers (Engels). Hier vindt u ook de agenda met toelichting voor de jaarvergaderingen 2018.

Opnames terugkijken

Bent u houder van Certificaten van aandelen Triodos Bank en was u niet in staat om de jaarvergaderingen bij te wonen? Het is mogelijk om de bijeenkomsten in zijn geheel online terug te kijken.

> Bekijk het live verslag terug

Notulen

Het verslag van de jaarvergaderingen van 18 mei 2018 verschijnt binnen drie maanden na de AVA. Het verslag van 2017 vindt u in de downloads onderaan de pagina.

AVA 2017

De AVA van 2017 vond plaats op vrijdag 19 mei in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Onderaan de pagina vindt u meer informatie.

Videoverslagen 

Was u als certificaathouder niet in staat de vergaderingen fysiek bij te wonen? U kunt hieronder de vergaderingen terugzien.