Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Algemene Vergadering van Aandeelhouders en de Certificaathoudersvergadering

Op vrijdag 18 mei 2018 vond de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) van Triodos Bank NV en de Vergadering van Certificaathouders van Stichting Administratiekantoor Aandelen Triodos Bank (SAAT) plaats in TivoliVredenburg, Utrecht.

Jaarverslagen en andere stukken

Onderaan deze pagina treft u relevante documenten aan, zoals de jaarcijfers (Engels). Hier vindt u ook de agenda met toelichting voor de jaarvergaderingen 2018.

Opnames terugkijken

Bent u houder van Certificaten van aandelen Triodos Bank en was u niet in staat om de jaarvergaderingen bij te wonen? Het is mogelijk om de bijeenkomsten in zijn geheel online terug te kijken.


Notulen

De conceptnotulen van de Jaarlijkse Algemene Vergadering van Triodos Bank en de Vergadering van Certificaathouders kun u inzien tot en met 17 november 2018. Op grond van de Nederlandse Corporate Governance Code, dienen reacties op de notulen uiterlijk 17 november 2018 per e-mail te zijn ontvangen op CorporateSecretary@triodos.com.


Videoverslagen 

Was u als certificaathouder niet in staat de vergaderingen fysiek bij te wonen? U kunt hieronder de vergaderingen terugzien.