Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Actievoorwaarden beleggen

Voor nieuwe beleggers: Neleman wijncheque

Hieronder vindt u de voorwaarden voor de beleggingsactie ‘ontvang als nieuwe belegger een wijncheque van € 27,50', geldig tot en met 14 februari 2018.

Als u in de actieperiode begint met beleggen bij ons, krijgt u een Neleman Organic Wine cheque ter waarde van € 27,50. Bij Neleman kunt u biologische wijn, bier, noten, olijfolie en vermut kopen.

neleman

 

U heeft recht op de kortingscheque als u op 1 december 2017 geen Triodos Beleggingsrekening had, en u vóór 15 februari 2018 een nieuwe Triodos Beleggingsrekening opent.U heeft recht op de kortingscheque als u tijdens de actieperiode minimaal € 100 gaat beleggen, en de aandelen niet vóór 1 april 2018 verkoopt. Of wanneer u minimaal drie maanden aaneengesloten maandelijks minimaal € 25 gaat beleggen, zonder verkoop. Triodos Bank geeft per huishouden maximaal één kortingscheque cadeau. De kortingscheque sturen we uiterlijk 28 februari 2018 per e-mail aan u toe. Het totaal aantal door Triodos Bank te verstrekken kortingscheques is aan een maximum gebonden. Triodos Bank heeft het recht om tussentijds, dus ook voor 15 februari 2018, de actie te stoppen als dit maximum bereikt is.  De kortingscheque is niet inwisselbaar voor (contant) geld. De kortingscheque is geldig tot en met 31 december 2018.Bij minderjarigen sturen we de kortingscheque aan de wettelijk vertegenwoordiger.

Zo doet u mee

Via onderstaande link kunt u een beleggingsfonds kiezen en hierin beleggen. Geef uw order uiterlijk woensdag 14 februari 2018 door zodat de aankoop voor de sluiting van deze actie verwerkt is.

Welkom bij Triodos Bank

team-klantcontent-2015
Op werkdagen zijn wij direct te bereiken van 8.00 tot 18.00 uur. Kijk bij veelgestelde vragen om zelf het antwoord vinden op de meeste vragen. 
Wij streven ernaar om e-mails binnen 3 werkdagen te beantwoorden.