Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Contact en service particulieren

Hoe kunnen wij u helpen?

Veelgestelde vragen

Kan ik een rekening openen als ik in het buitenland woon?

Wanneer u in het buitenland woont en u een Burger Service Nummer (BSN) heeft, kunt u een rekening bij ons aanvragen. Ook wanneer u in het buitenland woont, kunt u dus bij ons bankieren. Het is echter niet mogelijk om online een rekening met een buitenlands adres aan te vragen. Daarom kunt u gebruik maken van het papieren openingsformulier die u telefonisch of per e-mail bij ons kunt opvragen.

N.B.: Volgens de wet zijn wij verplicht iedere nieuwe klant te identificeren. Wij vragen u daarom als onderdeel van uw identificatie, om een eerste storting te doen vanaf uw huidige privé betaalrekening bij een andere bank. De hoogte van het bedrag mag u zelf bepalen (1 cent is voldoende, maximaal 500 euro). Voorwaarde is wel dat u een betaalrekening heeft bij een andere Nederlandse of Europese bank. De tenaamstelling en het adres van uw oude rekening moeten overeenkomen met die van uw nieuwe rekening. U kunt ook een storting doen vanaf een gezamenlijke rekening. In aanvulling op uw identificatiestorting vragen wij u om ook een recente kopie van een bankafschrift van deze rekening mee te sturen.

Aanvraag rekening
Om een rekening te openen, vragen wij u telefonisch contact met ons op te nemen via 030-6936511 of een e-mail te sturen naar info@triodos.nl. Wij sturen u dan het openingsformulier toe per post of per e-mail.

Is uw vraag hiermee beantwoord? Ja Nee

Kijk ook eens naar:

Alle veelgestelde vragen over 'Openen'

Contact

Neem contact op met Triodos Bank