Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Maatschappelijk rendement

Uw vermogen draagt bij aan een positieve verandering


  theme image arts and culture

  

Het rendement van uw vermogen is natuurlijk uit te drukken in geld. Maar uw vermogen kan tegelijkertijd ook bijdragen aan een groene, sociale en innovatieve samenleving als u investeert in bedrijven die zich hier op richten.

 Maak een afspraak  Voor meer informatie over onze dienstverlening

U kunt beleggen in Triodos Beleggingsfondsen of in beursgenoteerde bedrijven die wij hebben geselecteerd. Zo werkt u mee aan een positieve verandering in de maatschappij.

Beleggen in Triodos Beleggingsfondsen

Als u zelf belegt in Triodos Beleggingsfondsen of belegt aan de hand van Fondsbeheer dan investeert u bijvoorbeeld in windmolenparken of biologische landbouw. Of in culturele initiatieven of bedrijven die geld lenen aan ondernemers in ontwikkelingslanden. U draagt zo bij aan een beter milieu en een socialere economie.

Dit zijn voorbeelden waar maatschappelijk rendement hand in hand gaat met financieel rendement.

Beleggen op de beurs

Door geld te beleggen in beursgenoteerde bedrijven die wij hebben geselecteerd, geeft u de wereld een zetje in de goede richting. U regelt dit via Triodos Vermogensbeheer. Wij hebben een beleggingsportefeuille van zorgvuldig geselecteerde bedrijven voor u samengesteld. Deze bedrijven presteren in hun branche niet alleen het best op het gebied van ecologisch en sociaal beleid. Ze bieden ook een uitstekend financieel perspectief.

Een relatiemanager van Private Banking vertelt u graag meer.