Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Wat deed Triodos Bank in New York?

Triodos bank neemt bekendste tickertapes ter wereld over

De beurs lijkt soms wel de enige graadmeter van onze welvaart: stijgende koersen staan voor winst, dalende koersen betekenen paniek. Maar winst en verlies gaan niet alleen over geld. Wat je met geld teweeg brengt, is voor ons minstens zo belangrijk. Op de bekendste tickertape ter wereld, die van de Nasdaq in New York, hebben wij laten zien waar wij voor staan: een duurzame toekomst.

Deze Youtube video kunt u nog niet bekijken.

Accepteer eerst cookies om dit mogelijk te maken.

Accepteer cookies

Gezond rendement én een eerlijke samenleving

Net als bij elke bank kunt u bij Triodos Bank sparen, betalen en geld beleggen. Maar Triodos Bank investeert alleen in mensen en bedrijven die de wereld beter achterlaten dan ze hem aantroffen. Bij Triodos Bank werkt uw geld aan positieve veranderingen in de wereld. Daarbij koppelt de bank een gezond rendement aan een eerlijke samenleving. Dat het financieren van duurzaamheid loont, blijkt wel uit het aanhoudende succes van de bank.

Word mede-eigenaar van Triodos Bank 

Triodos Bank wil verder groeien om zo nog meer duurzame ondernemers te kunnen financieren. U kunt onze groei mogelijk maken door te investeren in Triodos Bank zelf. Dit kunt u doen door Certificaten van aandelen Triodos Bank te kopen. Een duurzame belegging met een stabiel rendement. Triodos Bank is niet beursgenoteerd en daardoor minder gevoelig voor onrust op de financiële markten.

SAAT grafiek 07 11 NL 

* Alle genoemde rendementen zijn berekend door vwd group, op basis van intrinsieke waarde, inclusief herbelegging dividend. Resultaten uit het verleden vormen geen betrouwbare indicator voor de toekomst.

 Ik wil mede-eigenaar worden  

Neem contact op met Private Banking