Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Bijeenkomst Triodos Vermogensbeheer

Vrijdagochtend 1 december 2017

Banner SRI_tickertape_geel-turquoise

Vanaf 1 januari 2018 wijzigt het assetmanagement van Triodos Vermogensbeheer. Op vrijdagochtend 1 december organiseren we een bijeenkomst hierover. We gaan dan graag met u in gesprek over de wijzigingen in het assetmanagement en hoe we de impact van uw beleggingen vergroten.

Vergroten impact van uw beleggingen

Triodos Vermogensbeheer investeert in een selectie van duurzame beursgenoteerde bedrijven en instellingen. Tot het einde van dit jaar werken we voor het assetmanagement samen met Triodos MeesPierson. Vanaf 1 januari 2018 brengen we het assetmanagement onder bij Triodos Investment Management.

Met deze stap kunnen we onze selectie van beursgenoteerde bedrijven en instellingen verder aanscherpen en onze constructieve dialoog met deze bedrijven intensiveren. Bijvoorbeeld door te werken met zeven impact-thema’s en te sturen op de bijdrage aan de duurzame ontwikkelingsdoelen (sustainable development goals) van de Verenigde Naties. Zo vergroten we de impact van uw beleggingen.

Waar en wanneer?

Op vrijdag 1 december van 9.30 tot 12.00 uur bent u welkom in Gasterij Stadzigt aan de Meerkade 2a in Naarden. Aanmelden kan tot 24 november. U komt toch ook?

stadzigt1

Praktische informatie

Locatie

Gasterij Stadzigt
Meerkade 2a
1412 AB Naarden

Routebeschrijving

Vragen?

Stuur een bericht of bel ons op
030 693 6505

Programma

 

 9.45 uur

Ontvangst

 10.00 uur

Start bijeenkomst

Welkom en introductie door Albert van Zadelhoff

Impact management door Hans Stegeman
Presentatie met aansluitend dialoog

Pauze

Beleggingsbeleid en team Investment Management door Erik Breen
Presentatie met aansluitend dialoog

 12.00 uur

Conclusie en afsluiting door Albert van Zadelhoff
Aansluitend lunch (facultatief)

Sprekers


Hans Stegeman

Hans Stegeman werkt sinds 1 februari 2017 bij Triodos Investment Management en is hoofd van de afdeling Research en Investment Strategy. Hiervoor was hij Chief Economist Nederland bij de Rabobank.

 

 
erik-breen


hans-stegeman

Erik Breen

Erik Breen is in 2014 gestart bij Triodos Investment Management als Manager Social Responsible Investment. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in assetmanagement. Hiervoor werkte hij bij Robeco, in zijn laatste functie als Head of Responsible Investing. Erik is geregistreerd bij DSI als senior portfoliomanager en is een geregistreerde VBA/CEFA analist.

Duurzame ontwikkelingsdoelen op dekleurvangeld.nl

Waarom de duurzame werelddoelen van ons allemaal zijn

Lees meer ›