* Gemiddeld rendement per jaar over de afgelopen 5 jaar per 30-06-2018. Resultaten uit het verleden bieden geen betrouwbare indicator voor de toekomst.
Bron: Triodos Investment Management.

Overzicht

Beleggen in duurzame oplossingen

Beleg in grote beursgenoteerde bedrijven die oplossingen bieden voor duurzame thema’s, zoals circulaire economie en welvarende, gezonde mensen.

Uw risico is gespreid door de verdeling van de portefeuille over grote ondernemingen in verschillende regio’s van de wereld.

Rendementen Triodos Sustainable Equity Fund*

YTD 1 jaar 3 jaar gem. 5 jaar gem. 10 jaar gem.
0,2% 3,5% 1,8% 10,3% 6,9%

* De Z-aandelenklassen van de Triodos fondsen hebben een beperkte historie. Een gedeelte van de historische rendementen is gebaseerd op de vergelijkbare R-aandelenklassen van de Triodos fondsen die hetzelfde beleggingsbeleid hebben.

Bron: Triodos Investment Management, per 30-06-2018.

Uitgebreide informatie over kosten & risico’s

Met beleggen maakt u kans op een hoger rendement dan op uw spaarrekening. Uw beleggingen kunnen echter ook minder waard worden. Beleg daarom altijd met geld dat u niet direct nodig hebt, maar voor langere tijd kunt missen.

Sectoren

TSEF sector 06 13  NL

Bron: RBC Investor Services

Regio's

TSEF landen 06 13 NL

Bron: RBC Investor Services

Top 10 aandelen

  Bedrijf  %
 1 Cisco Systems 3,0
 2 Central Japan Railway 2,6
 3 Roche 2,5
 4 Adobe Systems 2,5
 5 Bridgestone 2,4
 6 Anthem Inc 2,2
 7 Taiwan Semiconductor 2,1
 8 Henkel 2,1
 9 Walt Disney 2,0
10  PayPal Holdings 2,0

Bron: RBC Investor Services, per 30-06-2018.

 

Vermogen in beheer of zelf beleggen

Wilt u beleggen in Triodos Sustainable Equity Fund? U kunt gebruikmaken van het Fondsbeheer van Private Banking. Wij stellen voor u dan een gespreide beleggingsportefeuille samen. Die bestaat uit een combinatie van Triodos Beleggingsfondsen. Zo belegt u op een gemakkelijke manier die past bij uw persoonlijke situatie en beleggingsprofiel.

Daarnaast is het mogelijk om zelf te beleggen in Triodos Sustainable Equity Fund. U belegt dan op basis van uw eigen financiële inzicht. U maakt daarbij zelf de keuze uit één of meerdere Triodos Beleggingsfondsen en stelt zo uw eigen beleggingsportefeuille samen.

Onze relatiemanagers vertellen u graag meer over de dienstverlening van Private Banking.

 Maak een afspraak  

Voor meer informatie over onze dienstverlening