N.B. Voordat u besluit in dit fonds te beleggen, wordt u aangeraden kennis te nemen van de overige informatie over het fonds. Uitgebreide informatie over kosten en risico’s vindt u in het prospectus  en in het document Essentiële Beleggersinformatie Triodos Microfinance fund .

Over dit fonds

Triodos Microfinance fund is beschikbaar voor rechtspersonen en vanaf een investering van 
€ 250.000. Voor meer informatie over de kosten en de wijze van aan- en verkoop kunt u terecht bij onze relatiemanagers.

Voor meer informatie over het fonds verwijzen we u naar de Engelstalige informatie op de website van Triodos Investment Management. Kijkt u naar de informatie over Triodos Microfinance Fund, I-cap (EUR).

Uitgebreide informatie over kosten en risico’s vindt u in het prospectus en in het document Essentiële Beleggersinformatie Triodos Microfinance fund.

Uw portefeuille

Het bedrag dat u kunt investeren in dit fonds hangt af van uw rendement-risicoprofiel. Graag gaan we in een persoonlijk gesprek met u na wat voor u de meest passende beleggingsvorm is.

Lees over duurzaam vermogensbeheer of advies door Triodos Private Banking.

 Neem contact met me op  

We bellen u terug op het gewenste tijdstip

* Gemiddeld rendement per jaar over de afgelopen 5 jaar per 31-05-2018. Resultaten uit het verleden bieden geen betrouwbare indicator voor de toekomst.
** De minimale belegging van € 250.000 geldt gedurende de gehele beleggingsperiode. Vervolgaankopen boven dit bedrag zijn mogelijk vanaf € 100. Gedeeltelijke verkopen kunnen echter alleen als de minimale holding van € 250.000 gehandhaafd blijft. Een voorbeeld ter toelichting: bij een portefeuille van € 300.000 kunt u dus maximaal € 50.000 verkopen of de gehele portefeuille. De minimale belegging geldt per belegger.
Dit betekent onder meer dat het niet is toegestaan dat een aantal beleggers hun individuele bijdragen samenvoegen om op die manier de minimale belegging te realiseren.

AFM_rond_risicoscore3

Triodos Fair Share Fund

Beleggingsfonds voor microfinanciering in ontwikkelingslanden

Microfinanciering door Mibanco in Peru

Deze Youtube video kunt u nog niet bekijken.

Accepteer eerst cookies om dit mogelijk te maken.

Accepteer cookies