* Het fiscale voordeel geldt niet voor rechtspersonen.
** Gemiddeld rendement per jaar over de afgelopen 5 jaar per 31-05-2018. Resultaten uit het verleden bieden geen betrouwbare indicator voor de toekomst.
Bron: Triodos Investment Management

Overzicht

We beleggen minimaal 70% van het fondsvermogen in projecten die de overheid erkent als groen.

Als enige groenfonds beleggen we ook de rest van uw inleg in duurzame obligaties en spaarrekeningen. Daarmee is dit beleggingsfonds Nederlands groenste fiscaal voordelige belegging.

Ontdek welke duurzame projecten het Groenfonds financiert.

Rendementen Triodos Groenfonds

3 mnd YTD 1 jaar 3 jaar gem. 5 jaar gem.
0,0% -0,1% 0,7% 1,4% 1,6% 

Bron: Triodos Investment Management, per 31-05-2018.  

Uitgebreide informatie over kosten & risico’s

Met beleggen maakt u kans op een hoger rendement dan op uw spaarrekening. Uw beleggingen kunnen echter ook minder waard worden. Beleg daarom altijd met geld dat u niet direct nodig hebt, maar voor langere tijd kunt missen.

Triodos Groenfonds belegt in de volgende sectoren

  TGF sector 09 14  NL

 

Vermogen in beheer of zelf beleggen

Wilt u beleggen in Triodos Groenfonds? U kunt gebruikmaken van het Fondsbeheer van Private Banking. Wij stellen voor u dan een gespreide beleggingsportefeuille samen. Die bestaat uit een combinatie van Triodos Beleggingsfondsen. Zo belegt u op een gemakkelijke manier die past bij uw persoonlijke situatie en beleggingsprofiel.

Daarnaast is het mogelijk om zelf te beleggen in Triodos Groenfonds. U belegt dan op basis van uw eigen financiële inzicht. U maakt daarbij zelf de keuze uit één of meerdere Triodos Beleggingsfondsen en stelt zo uw eigen beleggingsportefeuille samen.

Onze relatiemanagers vertellen u graag meer over de dienstverlening van Private Banking.

 Maak een afspraak  

Voor meer informatie over onze dienstverlening