* Gemiddeld rendement per jaar over de afgelopen 5 jaar per 30-04-2018. Resultaten uit het verleden bieden geen betrouwbare indicator voor de toekomst.
Bron: Triodos Investment Management.

Overzicht

Dit fonds is gesloten voor aan- en verkoop

Na goedkeuring door de aandeelhouders is het proces om het fonds te ontbinden inmiddels in gang gezet. Als gevolg daarvan is de portefeuille van het fonds per 1 juni 2018 overgedragen aan Triodos Bank Nederland. De aandeelhouders in het fonds hebben in de week van 4 juni de waarde van hun aandelen tegen de op 1 juni geldende koers ontvangen. De koers op 1 juni 2018 bedroeg € 25.

Aandeelhouders worden op de hoogte gehouden over de voortgang van de ontbinding van het fonds via deze webpagina. Triodos Investment Management zal bekendmaken wanneer het liquidatieproces volledig is afgerond en het fonds wordt uitgeschreven uit het register van de AFM.

> Lees het persbericht voor meer informatie

Beleggen in cultuur

Triodos Cultuurfonds belegt in culturele projecten die de ontwikkeling en het behoud van kunst en cultuur bevorderen. Met uw belegging financiert u culturele projecten, bijvoorbeeld:

  • Musea
  • Theaters
  • Kunstenaars
  • Overige culturele projecten

Dit beleggingsfonds verstrekt onder andere leningen op basis van garanties, hypotheken op onroerende goederen en overige zekerheden. Daarnaast kan het fonds leningen zonder onderpand verstrekken.

Rendementen Triodos Cultuurfonds

3 mnd YTD 1 jaar 3 jaar gem. 5 jaar gem.
-1,2% -0,6% -0,1% 0,3% 1,1%

Bron: Triodos Investment Management, per 30-04-2018.

Uitgebreide informatie over kosten & risico’s

Met beleggen maakt u kans op een hoger rendement dan op uw spaarrekening. Uw beleggingen kunnen echter ook minder waard worden. Beleg daarom altijd met geld dat u niet direct nodig hebt, maar voor langere tijd kunt missen.

Portefeuille

  TCF debiteuren 09 14  NL

Ontdek welke kunst- en cultuurprojecten het Cultuurfonds financiert.

Vermogen in beheer of zelf beleggen

Wilt u beleggen in Triodos Cultuurfonds? U kunt gebruikmaken van het Fondsbeheer van Private Banking. Wij stellen voor u dan een gespreide beleggingsportefeuille samen. Die bestaat uit een combinatie van Triodos Beleggingsfondsen. Zo belegt u op een gemakkelijke manier die past bij uw persoonlijke situatie en beleggingsprofiel.

Daarnaast is het mogelijk om zelf te beleggen in Triodos Cultuurfonds. U belegt dan op basis van uw eigen financiële inzicht. U maakt daarbij zelf de keuze uit één of meerdere Triodos Beleggingsfondsen en stelt zo uw eigen beleggingsportefeuille samen.

Onze relatiemanagers vertellen u graag meer over de dienstverlening van Private Banking.

 Maak een afspraak  

Voor meer informatie over onze dienstverlening