* Gemiddeld rendement per jaar over de afgelopen 5 jaar per 31-07-2017. Resultaten uit het verleden bieden geen betrouwbare indicator voor de toekomst.
Bron: Triodos Investment Management.

Overzicht

Beleggen in cultuur

Triodos Cultuurfonds belegt in culturele projecten die de ontwikkeling en het behoud van kunst en cultuur bevorderen. Met uw belegging financiert u culturele projecten, bijvoorbeeld:

  • Musea
  • Theaters
  • Kunstenaars
  • Overige culturele projecten

Dit beleggingsfonds verstrekt onder andere leningen op basis van garanties, hypotheken op onroerende goederen en overige zekerheden. Daarnaast kan het fonds leningen zonder onderpand verstrekken.

Rendementen Triodos Cultuurfonds

3 mnd YTD 1 jaar 3 jaar gem. 5 jaar gem.
-0,3% -0,6% -0,3% 0,9% 2,8%

Bron: Triodos Investment Management, per 31-07-2017.

Uitgebreide informatie over kosten & risico’s

Portefeuille

  TCF debiteuren 09 14  NL

Ontdek welke kunst- en cultuurprojecten het Cultuurfonds financiert.

Advies van Private Banking of zelf beleggen

Wilt u beleggen in Triodos Cultuurfonds? U kunt gebruikmaken van het advies van Private Banking . We stellen voor u dan een gespreide beleggingsportefeuille samen. Die bestaat uit een combinatie van Triodos Beleggingsfondsen en sluit aan bij uw beleggingsprofiel en uw persoonlijke interesses. Samen met u monitoren we uw portefeuille en ondersteunen u bij uw aankopen en verkopen.

Daarnaast is het mogelijk om zelf te beleggen in Triodos Cultuurfonds. U belegt dan op basis van uw eigen financiële inzicht. U maakt daarbij zelf de keuze uit één of meerdere Triodos Beleggingsfondsen en stelt zo uw eigen beleggingsportefeuille samen.

Onze relatiemanagers vertellen u graag meer over de dienstverlening van Private Banking.

 Maak een afspraak  

Voor meer informatie over onze dienstverlening