Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Beleggingsadvies

Duurzaam beleggen met deskundig advies

Wilt u met uw vermogen zowel financieel als maatschappelijk rendement realiseren? Op basis van persoonlijk en deskundig advies? Dan biedt Triodos Bank Private Banking de dienstverlening die bij u past.

Wij houden rekening met uw wensen, het rendement dat u wilt realiseren en het risico dat u wilt lopen.

Als u tussen € 300.000 en € 500.000 wilt beleggen

Wilt u een vermogen tussen € 300.000 en € 500.000 beleggen? Maak dan gebruik van Triodos Fondsadvies. Uw relatiemanager adviseert u over het duurzaam beleggen en sparen van uw vermogen. Uw persoonlijke wensen en situatie staan centraal bij dit vermogensadvies.

Als u € 500.000 of meer wilt beleggen

Als u een vermogen van € 500.000 of meer wilt beleggen, dan is Triodos Advies op Maat iets voor u. Uw relatiemanager gaat met u in gesprek over uw persoonlijke wensen en situatie. U ontvangt vervolgens een beleggingsvoorstel op maat dat aansluit bij uw huidige en toekomstige vermogensbehoefte.

Maatschappelijk rendement

Het rendement van uw vermogen is natuurlijk uit te drukken in geld. Maar uw vermogen kan ook bijdragen aan een groene, sociale en innovatieve samenleving.

Financieel rendement

Natuurlijk wilt u uw geld laten werken aan een betere wereld. Maar uw vermogen moet ook marktconform rendement opleveren. Bij ons gaan deze doelstellingen hand in hand.