Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

De dienstverlening van Private Banking

Geeft richting aan een positieve verandering

Kiest u voor de dienstverlening van Triodos Bank Private Banking, dan kiest u voor een volledig pakket aan mogelijkheden. Van het beheer van uw vermogen door een ervaren relatiemanager tot het gebruik van een betaal- en spaarrekening. Met onze diensten maakt u een bewuste keuze. U kunt uw vermogen namelijk laten groeien en tegelijkertijd bijdragen aan een positieve verandering.

Fondsbeheer

Teaser Fondsbeheer Private Banking
Met Triodos Fondsbeheer belegt u op basis van uw wensen en beleggingsprofiel in een gespreide portefeuille van Triodos Beleggings-
fondsen. Een ervaren relatiemanager beheert uw portefeuille voor u.

U kunt gebruik maken van ons fondsbeheer met een vrij belegbaar vermogen
van € 500.000 of meer.

 

Vermogensbeheer

Nationaal Muziekinstrumentenfonds
Met Triodos Vermogensbeheer belegt u op de beurs met een persoonlijke portefeuille. U geeft uw vermogen bij ons in beheer. En profiteert zo van onze expertise en gemak.


U kunt beleggen via ons vermogensbeheer met een vrij belegbaar vermogen
van € 500.000 of meer.

De relatiemanagers van Private Banking

De relatiemanagers van Private Banking hebben één ding gemeen: zij willen samen met u bijdragen aan een positieve verandering. En uw vermogen financieel rendement laten opleveren. Daarbij ervaart u het gemak van één aanspreekpunt.

Onze andere diensten

Uw andere bankzaken op een bewuste manier regelen? Dat kan bij ons ook. Een betaal- of spaarrekening openen? Een hypotheek of bedrijfskrediet aanvragen? Een bedrag schenken, borg staan of zelf beleggen? We zijn u graag van dienst, zowel privé als zakelijk.