Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Blijven we beleggen in Walt Disney?

Kom naar de bijeenkomst op 23 januari

Banner SRI_roze_23 jan-2-website

Duurzaam beleggen lijkt in Nederland steeds meer een standaarddienstverlening te worden. Alle grote banken en vermogensbeheerders bieden inmiddels die mogelijkheid, en ook in het buitenland groeit de populariteit snel.

Dat is een goede ontwikkeling, waar we natuurlijk heel blij mee zijn. Maar wat is de volgende stap in duurzaam beleggen? Hoe kunnen we de noodzakelijke transitie naar een duurzamere wereld echt vooruit helpen?

Kom dinsdagavond 23 januari naar de bijeenkomst over de volgende stap in duurzaam beleggen. We gaan dan graag met u in gesprek over de wijzigingen in het assetmanagement en hoe we de impact van uw beleggingen vergroten.

Waar en wanneer?

Op dinsdag 23 januari van 19.00 uur tot 21.00 uur bent u welkom in het hoofdkantoor van Triodos Bank aan de Nieuweroordweg 1 in Zeist. Aanmelden kan tot 14 januari. U komt toch ook?

Gebouw 289x193

Praktische informatie

Locatie

Triodos Bank
Nieuweroordweg 1
3704 EC Zeist

Routebeschrijving

Programma

 18:00 uur

Ontvangst met soep en broodjes

 19.00 uur

Start bijeenkomst

Introductie door Albert van Zadelhoff

Impact management door Hans Stegeman

Pauze

Beleggingsbeleid door Erik Breen

 21.00 uur

Einde bijeenkomst

Sprekers


Hans Stegeman

Hans Stegeman werkt sinds 1 februari 2017 bij Triodos Investment Management en is hoofd van de afdeling Research and Investment Strategy. Hiervoor was hij Chief Economist Nederland bij de Rabobank.

 

 
erik-breen


hans-stegeman

Erik Breen

Erik Breen is in 2014 gestart bij Triodos Investment Management als Manager Social Responsible Investment. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in assetmanagement. Hiervoor werkte hij bij Robeco, in zijn laatste functie als Head of Responsible Investing. Erik is geregistreerd bij DSI als senior portfoliomanager en is een geregistreerde VBA/CEFA analist.

Duurzame ontwikkelingsdoelen op dekleurvangeld.nl

Waarom de duurzame werelddoelen van ons allemaal zijn

Lees meer ›