* Actuele rente per 03-04-2017.

Waarom kiezen voor Triodos Internet Sparen?

De ene bank is de andere niet. Maar wat maakt sparen bij Triodos Bank zo anders?

Expertise in duurzaam bankieren

Al sinds 1980 financieren wij alleen activiteiten die bijdragen positieve maatschappelijke, ecologische en culturele veranderingen. Dit doen we door geld aan ondernemers te lenen die investeren in bijvoorbeeld biologisch voedsel, duurzame energie of in de zorg voor ouderen en kinderen.

Stabiliteit

Triodos Bank investeert het geld van spaarders niet in complexe financiële producten. We financieren enkel concrete ondernemers en organisaties die we kennen, ver van de schokgolven en de risico’s van de beurs.

Transparantie

Spaarders bij Triodos Bank kunnen zien wat er met hun spaargeld gebeurt. In het onderdeel Mijn Geld Gaat Goed op onze website kan iedereen zien welke ondernemers en projecten wij financieren.

Menselijke maat

Groot en globaal is niet gelijk aan veilig en efficiënt. Onze producten en diensten zijn vergelijkbaar met andere banken. Bij Triodos Bank bent u geen nummer, maar een klant met wie we graag in gesprek gaan over wat ons verbindt.

Langetermijnvisie

We streven niet naar maximale winst op korte termijn of tot elke prijs. Daarom is er bij ons ook geen sprake van bonussen, die aanzetten tot het nemen van risico’s.

Rentabiliteit

Ook voor ons is winst een graadmeter van een gezonde bedrijfsvoering en een voorwaarde voor verdere groei. Maar winst is geen doel op zich. Voor ons moet financieel rendement altijd samengaan met maatschappelijk rendement.

 Open een Internet Spaarrekening  

In 3 werkdagen uw rekeningnummer in huis

Welkom bij Triodos Bank

team-klantcontent-2015
Op werkdagen zijn wij direct te bereiken van 8.00 tot 18.00 uur. Kijk bij veelgestelde vragen om zelf het antwoord vinden op de meeste vragen. 
Wij streven ernaar om e-mails binnen 4 werkdagen te beantwoorden.

Kijk ook eens naar