Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Contact en service particuliere klanten

Ik zoek geen informatie over Particulieren Ga naar informatie voor/over: Ondernemers Private Banking Triodos Bank

Hoe kunnen wij u helpen?

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het hypotheekproces bij oversluiten?

Wilt u uw hypotheek oversluiten naar een hypotheek bij Triodos Bank? 

1.  Bekijk wanneer de looptijd van uw hypotheek bij uw huidige bank afloopt.
Controleer ook of u boete moet betalen als u uw hypotheek oversluit. Vraag uw hypotheekverstrekker naar de hoogte van uw boetrente.

2. Snel een uitgebreid inzicht in hoeveel u kunt lenen.
Bereken snel en eenvoudig uw maximale hypotheek en de maandlasten via onze website. U krijgt direct inzicht in de bijkomende kosten, zoals notaris- en taxatiekosten. U ziet hoeveel u bespaart op uw rente wanneer u het energielabel verbetert.

3. Maak uw eigen hypotheekgegevens compleet.
Wilt u een uitgebreide berekening maken of uw hypotheek via Triodos Bank afsluiten? Maak dan uw eigen Hypotheekdossier aan en beheer uw berekening en uw documenten op één veilig plaats.

4. Maak een afspraak met een Triodos Hypotheekadviseur.
Wilt u een persoonlijk adviesgesprek? Maak vanuit uw Hypotheekdossier of via het contactformulier gemakkelijk een afspraak met een Triodos Hypotheekadviseur wanneer u dat wilt. Onze hypotheekberekeningstool is nog volop in ontwikkeling. De eventuele boeterente die u moet betalen kan nog niet worden meegenomen in de berekening. En is de overdrachtsbelasting is bij het oversluiten van een hypotheek niet van toepassing? Onze hypotheekadviseur zorgt ervoor dat de berekening van uw hypotheek aansluit bij uw situatie.

Is uw vraag hiermee beantwoord? Ja Nee

Kijk ook eens naar: