Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Contact en service particuliere klanten

Ik zoek geen informatie over Particulieren Ga naar informatie voor/over: Ondernemers Private Banking Triodos Bank

Hoe kunnen wij u helpen?

Veelgestelde vragen

Kan ik met een tijdelijk contract een Triodos Hypotheek krijgen?

Ook als u geen vast contract heeft bij uw werkgever is het mogelijk om een hypotheek aan te vragen. Het is van belang dat wij dan inzicht krijgen in de zekerheid van uw inkomsten op langere termijn. Dit kan door een intentieverklaring van uw werkgever of door een bewijs van uw inkomsten over de afgelopen jaren.

1. Snel een uitgebreid inzicht in hoeveel u kunt lenen
Bereken snel en eenvoudig uw maximale hypotheek en de maandlasten. U krijgt direct inzicht in de bijkomende kosten, zoals notaris- en taxatiekosten. U ziet hoeveel u bespaart op uw rente wanneer u het energielabel verbetert.

2. Maak uw eigen hypotheekgegevens compleet
Wilt u een uitgebreide berekening maken of uw hypotheek via Triodos Bank afsluiten? Maak dan uw eigen Hypotheekdossier aan en beheer uw berekening en uw documenten op één veilige plaats.

3. Maak een afspraak met een Triodos Hypotheekadviseur
Wilt u een persoonlijk adviesgesprek? Maak vanuit uw Hypotheekdossier gemakkelijk een afspraak met een Triodos Hypotheekadviseur wanneer u dat wilt.

Heeft u vragen of wilt u nu een oriënterend en vrijblijvend gesprek met een adviseur? Neem dan contact op met de mensen van Triodos Bank.

Is uw vraag hiermee beantwoord? Ja Nee

Kijk ook eens naar:

Alle veelgestelde vragen over 'Aanvragen'