Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Contact en service particuliere klanten

Ik zoek geen informatie over Particulieren Ga naar informatie voor/over: Ondernemers Private Banking Triodos Bank

Hoe kunnen wij u helpen?

Veelgestelde vragen

Hoe geef ik een aankoopopdracht?

U kunt uw aandelen op twee manieren aankopen: via internet bankieren en door ons een schriftelijke opdracht toe te sturen. Hieronder leggen we uit hoe u een aankoopopdracht kunt realiseren.

Bent u een nieuwe belegger bij Triodos Bank?
Als u nog geen beleggersrekening hebt, opent u tegelijk met uw eerste aankoop een beleggersrekening op deze internetpagina. U ontvangt daarna van ons het formulier om uw beleggersrekening te openen per e-mail. Druk dit formulier af en stuur dit ondertekend naar ons op. Zodra wij uw formulier hebben ontvangen, krijgt u van ons een brief met het nummer van uw beleggersrekening. Onder dit nummer beheren wij uw aandelen. Wij sturen ook inloggegevens toe, zodat u gemakkelijk uw aandelen kunt beheren via internet. Als u al bij ons een bankiert, voegen we de beleggersrekening toe aan uw inloggegevens.

Aankopen via internet
Als u een gebruikersnaam of identifier heeft om in te loggen op uw beleggersrekening, kunt u uw aankoopopdracht geven als u bent ingelogd. Dat gaat als volgt:

Na het inloggen klikt u op het nummer van uw beleggersrekening en op de knop “andere fondsen aankopen”. U kiest welk fonds u wilt aankopen en u geeft het aantal of het bedrag aan. Vervolgens bevestigt u uw voorgenomen aankoop en wij nemen uw opdracht in behandeling.

Aankopen met een schriftelijke opdracht
U bankiert niet via internet? In dat geval ontvangen wij graag van u een schriftelijke opdracht. Hiervoor kunt u het aankoopformulier gebruiken. U vult het formulier in en stuurt het op naar : Triodos Bank
Afdeling Beleggen
Postbus 55
3700AB in Zeist

Let op: Wanneer er twee rekeninghouders zijn, tekent u beiden voor de opdracht.

Verwerking van uw opdracht
Wilt u weten hoe lang het duurt voordat uw aankoopopdracht helemaal verwerkt is? Hier vindt u een schema vanaf het moment dat wij de opdracht ontvangen totdat uw opdracht verwerkt is.

Is uw vraag hiermee beantwoord? Ja Nee

Kijk ook eens naar: