Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Contact en service particulieren

Ik zoek geen informatie over Particulieren Ga naar informatie voor/over: Ondernemers Private Banking Triodos Bank

Hoe kunnen wij u helpen?

Veelgestelde vragen

Kan ik als bewindvoerder een rekening openen voor iemand die onder bewind staat?

Het is mogelijk om als bewindvoerder bij Triodos Bank een leefgeldrekening te openen voor iemand die onder bewind staat. Als bewindvoerder ontvangt u toegang tot Internet Bankieren en zonodig een Wereldpas. U opent de rekening op naam van de onderbewindgestelde. Triodos Bank biedt geen speciale pakketten aan voor beheerrekeningen voor onder bewindgestelde, enkel leefgeldrekeningen.

Benodigdheden
* Door de bewindvoerder ondertekend aanvraagformulier. (Neem contact met ons op voor dit aanvraagformulier)
* Ondertekend schriftelijk verzoek waarin u aangeeft welke bevoegdheden de rekeninghouder(s) hebben. (Bijvoorbeeld: pasgebruik en toegang tot internetbankieren) De onderbewindgestelde krijgt van ons niet automatisch toegang tot internetbankieren, alleen als de bewindvoerder dit aangeeft. De bewindvoerder ontvangt van ons automatisch toegang tot internet bankieren.
* Beschikking van de rechtbank.
* Geldige legitimatiebewijzen van zowel de bewindvoerder als de rekeninghouder(s).
* De rekeninghouders en de bewindvoerder dienen een identificatiestorting op de nieuwe rekening te kunnen doen vanaf een Europese betaalrekening met dezelfde tenaamstelling. 1 cent is voldoende.

Per post
We ontvangen de stukken graag per post op: Postbus 55, 3700 AB Zeist.

Mocht er een organisatie als bewindvoerder zijn aangewezen en geen persoon kunt u in het ondertekende schriftelijke verzoek uitleggen welke medewerkers van de organisatie kunnen beschikken over de rekening.

Identifier
We versturen de identifier geblokkeerd naar de bewindvoerder. Neem telefonisch contact met ons op om deze gebruiksklaar te maken. We stellen enkele vragen ter identificatie waaronder het rekeningnummer en het nummer van de identfiier.

Kosten
De Internet Betaalrekening kost €2,25 per maand, per rekeninghouder. Kijk hier voor een overzicht van de kosten en de voorwaarden van de Internet Betaalrekening.

Is uw vraag hiermee beantwoord? Ja Nee

Kijk ook eens naar:

Alle veelgestelde vragen over 'Openen'

Contact

Neem contact op met Triodos Bank