Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Zelf uw huis (laten) bouwen

Met een Triodos Hypotheek

Droomt u er van om ooit uw eigen huis te bouwen? Of wilt u samen die leegstaande mooie kerk ombouwen tot comfortabele woningen? Naast nieuwbouw via een projectontwikkelaar kunt u er ook voor kiezen om zelf of gezamenlijk te bouwen. Dat kan door Particulier opdrachtgeverschap (PO) of Collectief Particulier opdrachtgeverschap (CPO).

Hoe werkt zelf bouw?

Zelfbouw wordt ook Particulier opdrachtgeverschap genoemd. Dit betekent dat een particulier of een groep particulieren, dus geen projectontwikkelaar, een bouwkavel koopt. Als particuliere opdrachtgever bepaalt u zelf wat er gebouwd gaat worden en met welke architect, adviseurs en aannemer u gaat samenwerken.

De Triodos Hypotheek en zelfbouw

Kiest u ervoor om zelf of samen een huis te bouwen? Laat dan aan ons uw zelfbouwplannen weten. Onze adviseur geeft u graag een advies over een Triodos Hypotheek die bij uw situatie past.

 Bereken uw hypotheek  Bereken uw maximale hypotheek en bruto maandlasten

Gratis workshop duurzame CPO

Triodos Bank organiseert een workshop voor mensen die willen deelnemen aan of starten met een CPO project. Tijdens de bijeenkomst leer je van experts welke valkuilen je tegenkomt en hoe je deze kunt oplossen. En je ontmoet mensen in een vergelijkbare situatie. Meer weten? Lees meer op de pagina over deze workshop.