Waarom kiezen voor Triodos Bank?

De ene bank is de andere niet. Maar wat maakt bankieren bij Triodos Bank zo anders?

Uitstekende service

Triodos Bank levert een uitstekende service aan haar klanten. Die wordt ook hoog aangeschreven door consumenten- en brancheorganisaties. Zo krijgen we al jaren een goede beoordeling van de Consumentenbond en ontvingen we voor de tweede keer op rij de Customer Centric DNA Award (prijs voor het centraal stellen van de klant).

Expertise in duurzaam bankieren

Al meer dan dertig jaar financieren wij alleen activiteiten die bijdragen aan positieve maatschappelijke, ecologische en culturele veranderingen. Dit doen we door geld aan ondernemers te lenen die zich inzetten voor bijvoorbeeld biologisch voedsel, duurzame energieopwekking of waardige zorg voor ouderen.

Stabiliteit

Triodos Bank investeert het geld van haar spaarders niet in complexe financiële producten. We financieren uitsluitend ondernemers en organisaties die we zelf kennen, in de reële economie.

Transparantie

Op onze website kan iedereen, klant of geen klant, in het onderdeel Mijn Geld Gaat Goed op een kaart opzoeken welke ondernemers en projecten wij financieren. Zo zien spaarders en beleggers bij Triodos Bank precies wat er met hun geld gebeurt.

Verbinding

Triodos Bank biedt de producten en diensten die u van een bank verwacht. En daarnaast bent u natuurlijk een klant met wie we graag in gesprek gaan over wat ons verbindt.

Langetermijnvisie

We streven niet naar maximale winst op korte termijn of tot elke prijs. Daarom is er bij ons ook geen sprake van bonussen, die aanzetten tot het nemen van risico’s.

Maatschappelijk rendement

Natuurlijk is winst ook voor ons een graadmeter van een gezonde bedrijfsvoering en een voorwaarde voor verdere groei. Maar winst is geen doel op zich. Voor ons moet financieel rendement altijd samengaan met maatschappelijk rendement.

 Open een Triodos Jongeren Rekening 

Binnen een week uw rekeningnummer in huis

Welkom bij Triodos Bank

team-klantcontent-2015
Op werkdagen zijn wij direct te bereiken van 8.00 tot 18.00 uur. Kijk bij veelgestelde vragen om zelf het antwoord vinden op de meeste vragen. 
Wij streven ernaar om e-mails binnen 4 werkdagen te beantwoorden.

Deze Youtube video kunt u nog niet bekijken.Accepteer eerst cookies om dit mogelijk te maken.Accepteer cookies