Tips voor ouders

Een overzicht van enkele tips:

Maak periodiek een vast bedrag over naar de rekening van uw kind

Het zak- en/of kleedgeld van uw kind kunt u automatisch laten overmaken. Dat is gemakkelijk en helpt uw kind aan het wennen om met dat geld die periode te overbruggen. Houdt u bij het instellen van het bedrag wel rekening met de maandelijkse kosten van de Jongeren Rekening!

Meekijken via Triodos Internet Bankieren

Als uw kind voor het eerst gaat Internet Bankieren is het goed om dat samen te doen. U kunt dan meteen zien hoe uw kind dat doet. Heeft u zelf als ouder een Triodos Internet Betaalrekening dan kunt u als ouder gemakkelijk meekijken met de geldzaken van uw kind. Neem contact op met een van onze mensen om dit te regelen.

U bepaalt de paslimiet

Uw kind kan nooit meer opnemen of betalen dan het maximumbedrag van de paslimiet. En natuurlijk alleen voor zover het saldo het toelaat. De paslimiet is standaard € 250 per dag. Vindt u het maximumbedrag te hoog? Als ouder kunt u dat (laten) wijzigen. Heeft u zelf een Triodos Internet Betaalrekening dan kunt u dat via uw Internet Bankieren aanpassen. Of neemt u contact op met een van onze mensen. En ter geruststelling: rood staan is niet mogelijk.

Automatisch bericht als uw kind 18 jaar wordt

Uw kind ontvangt twee maanden voorafgaande aan zijn 18e verjaardag bericht. Als uw kind 18 jaar is, heeft het zelf de volledige beschikking over de rekening. De rekening wordt omgezet naar een Triodos Internet Betaalrekening (voor een volwassene).

 Open een Triodos Jongeren Rekening 

Binnen een week uw rekeningnummer in huis

Welkom bij Triodos Bank

team-klantcontent-2015
Op werkdagen zijn wij direct te bereiken van 8.00 tot 18.00 uur. Kijk bij veelgestelde vragen om zelf het antwoord vinden op de meeste vragen. 
Wij streven ernaar om e-mails binnen 4 werkdagen te beantwoorden.

Deze Youtube video kunt u nog niet bekijken.Accepteer eerst cookies om dit mogelijk te maken.Accepteer cookies