Open een Jongeren Rekening in 3 stappen

De Triodos Jongeren Rekening is een betaalrekening voor jongeren die graag bankieren bij een duurzame bank. Als ouder of wettelijk vertegenwoordiger opent u de Triodos Jongeren Rekening.

Open een Triodos Jongeren Rekening in 3 stappen

  1. Open direct online binnen 5 minuten een Triodos Jongeren Rekening. Binnen 1 week ontvangt u een openingsbrief  met het rekeningnummer;
  2. Plaats uw handtekening op het handtekeningformulier, stuur dit terug samen met een kopie van uw identiteitsbewijs terug;
  3. Stort als ouder een eerste bedrag op de nieuwe rekening.

Nadat wij alles ontvangen hebben ontvangt uw zoon of dochter, na 5 werkdagen, een Wereldpas en een Identifier met bijbehorende pincodes, om te kunnen betalen en inloggen in Internet Bankieren.

Wat gebeurt er met uw geld?

Triodos Bank helpt bedrijven duurzamer te worden. Door in veel bedrijfstakken te investeren in koplopers op duurzaamheidsgebied. U kunt in het onderdeel Mijn Geld Gaat Goed op deze website zien welke ondernemers en instellingen Triodos Bank financiert.

Bekijk de beoordeling van Triodos Bank op de Eerlijke Bankwijzer.

Verbeter de Wereld (Eerlijke bankwijzer) 

 Open een Triodos Jongeren Rekening 

Binnen een week uw rekeningnummer in huis

Welkom bij Triodos Bank

team-klantcontent-2015
Op werkdagen zijn wij direct te bereiken van 8.00 tot 18.00 uur. Kijk bij veelgestelde vragen om zelf het antwoord vinden op de meeste vragen. 
Wij streven ernaar om e-mails binnen 4 werkdagen te beantwoorden.

Deze Youtube video kunt u nog niet bekijken.Accepteer eerst cookies om dit mogelijk te maken.Accepteer cookies