Voor wie

  • Iedereen die zijn bankzaken duurzaam wil regelen.
  • Alleen of met een partner.
  • Particulieren in Nederland van 18 jaar en ouder.

Nog geen 18 jaar? Open dan een Triodos Jongeren Rekening

De Triodos Internet Betaalrekening wordt zeer goed beoordeeld door de leden van de Consumentenbond. Lees actuele beoordelingen op www.consumentenbond.nl

Open uw gezamenlijke bankrekening in 3 stappen

  1. Open een Triodos Internet Betaalrekening voor uzelf en een tweede rekeninghouder. Binnen 1 week ontvangt u een openingsbrief met uw rekeningnummer;
  2. Plaats op het handtekeningformulier uw eigen handtekening en laat uw partner ook tekenen, stuur het formulier terug samen met een kopie identiteitsbewijs van u beiden en het overstapformulier terug;
  3. Stort een eerste bedrag op uw nieuwe rekening.

Activeren van uw gezamenlijke bankrekening

  • Om uw bankrekening te kunnen gebruiken moet u hem eerst beiden activeren. Dit doet u via Internet Bankieren. U ontvangt hiervoor een Identifier met bijbehorende pincode.
  • U moet beiden de rekening te activeren voor gebruik. Dit doet u door persoonlijk in te loggen in Internet Bankieren en de instructies te volgen. Op deze manier geeft u uw mederekeninghouder toegang tot de rekening en beschikt u over dezelfde rechten.
  • U kunt uw de rekening direct gebruiken en u ontvangt beiden binnen 3 werkdagen uw pincode en Wereldpas.

Eenvoudig overstappen naar Triodos Bank

Nu een privérekening of betaalrekening bij een andere bank? De gratis Overstapservice leidt periodieke betalingen en incasso's automatisch door naar uw nieuwe Triodos Internet Betaalrekening.

Wat gebeurt er met uw geld?

Triodos Bank helpt bedrijven duurzamer te worden. Door in veel bedrijfstakken te investeren in koplopers op duurzaamheidsgebied. U kunt in het onderdeel Mijn Geld Gaat Goed op deze website zien welke ondernemers en instellingen Triodos Bank financiert.

 Open een gezamenlijke bankrekening 

Binnen een week uw rekeningnummer in huis

Contact

Welkom bij Triodos Bank

team-klantcontent-2015
Op werkdagen zijn wij direct te bereiken van 8.00 tot 18.00 uur. Kijk bij veelgestelde vragen om zelf het antwoord vinden op de meeste vragen. 
Wij streven ernaar om e-mails binnen 4 werkdagen te beantwoorden.

Bannerblock nieuwe app met tekst