Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Opdrachtverwerking verkoop Triodos Vastgoedfonds

Opdrachtverwerking verkoop Triodos Vastgoedfonds

Ga naar de vergroting en printbare versie van het schema hierboven  

Werkdag 1 Tussen 11.00 uur en 7.00 uur de volgende werkdag U geeft via Triodos Internet Bankieren een opdracht om bijvoorbeeld 10 aandelen Triodos Vastgoedfonds te verkopen.
  Uw opdracht staat in Internet Bankieren bij "Lopende opdrachten".
    In Internet Bankieren kunt u opdrachten gegeven vóór 7.00 uur nog annuleren tot 7.00 uur dezelfde werkdag. Opdrachten gegeven ná 11.00 uur kunt u annuleren tot 7.00 uur de volgende werkdag. .
Werkdag 2 10.00 uur  De beurs maakt aan Triodos Bank de koers bekend en welke verkoopopdrachten geheel, gedeeltelijk of niet zijn uitgevoerd*.
  Vanaf 11.00 uur Triodos Bank stort het bij de verkoop behorende bedrag op uw tegenrekening. (aantal stukken*koers -/- verkoopkosten). De aandelen worden op dat moment van uw rekening afgeschreven.
  Vanaf 15.00 uur    De verkoop is zichtbaar in Internet bankieren.
  U krijgt per e-mail een bevestiging van uw verkoopopdracht.
 Werkdag 3 01.00 uur  Uw niet uitgevoerde opdrachten verdwijnen uit het systeem.
16.00 uur We sturen u een afschrift per post als u daarvoor hebt gekozen.

*Let op! Uw verkoopopdracht wordt alleen uitgevoerd voor zover er een aankoopopdracht van een andere belegger tegenover staat en de tot stand gekomen koers binnen de toegestane bandbreedte blijft. Om grote koersschommelingen te voorkomen is er voor dit fonds een bandbreedte ingesteld van plus en min 5% ten opzichte van de dag daarvoor. Alleen als de koers binnen deze bandbreedte blijft kan er worden gehandeld.

Toelichting

 • De koers wordt dagelijks om 10.00 uur door Euronext gepubliceerd. De koers komt tot stand op basis van vraag en aanbod. Ga naar het overzicht met koersen voor de actuele koers.
 • Opdrachten worden verwerkt in volgrode van het invoermoment. Als maar een gedeelte van de verkoopopdrachten kan worden uitgevoerd, hebben de eerder gegeven opdrachten voorrang op later gegeven opdrachten. 
 • Opdrachten via de post (op papier) ontvangt Triodos Bank na 11.00 uur. In de loop van de betreffende werkdag zetten we uw verkoopopdracht in het systeem, waarna bovenstaand schema geldt.  
 • Niet uitgevoerde opdrachten worden op werkdag 3 uit het systeem verwijderd. 
 • Vanaf werkdag 3 kunt u een niet uitgevoerde opdracht opnieuw geven. Dit gebeurt niet automatisch maar moet u zelf doen. 
 • Werkdagen zijn maandag t/m vrijdag met uitzondering van feestdagen. 
 • Het Triodos Vastgoedfonds wordt verhandeld op het veilingssegment van Euronext. Kijk voor meer informatie.
 • Het veilingssegment geeft de mogelijkheid om zowel een bestensorder als een limietorder te plaatsen. Bij een bestensorder geeft u aan de aandelen te willen verkopen tegen elke mogelijke koers. Bij een limietorder geeft u een minimale koers aan die u wilt ontvangen voor uw aandelen.
 • Triodos Bank vindt bestensorders bij dit systeem niet in het belang van de klant en biedt klanten alleen de mogelijkheid om limietorders op te geven die gebaseerd zijn op het midden van de laatst bekende bandbreedte. U weet dus op het moment dat u uw verkoopopdracht opgeeft wat u minimaal voor uw aandelen krijgt op het moment dat de opdracht wordt uitgevoerd
 • Klanten die zelf limietorders willen plaatsen met afwijkende limieten of die toch bestensorders willen plaatsen bieden wij aan om hun aandelen kosteloos te laten overboeken naar een door de klant aan te wijzen effectenrekening bij een andere instelling die dit wel faciliteert.