Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Opdrachtverwerking aankoop Triodos Vastgoedfonds

met een tegenrekening bij Triodos Bank

Opdrachtverwerking aankoop Triodos Vastgoedfonds

Ga naar de vergroting en printbare versie van het schema hierboven

*Voor Triodos Beleggingsfondsen, Triodos Renewables Europe Fund en Certificaten van aandelen Triodos Bank geldt een afwijkende opdrachtverwerking.

Werkdag 1 Tussen  11.00 uur en 7.00 uur de volgende werkdag U geeft via Triodos Internet Bankieren een opdracht om bijvoorbeeld 10 stukken Triodos Vastgoedfonds te kopen.
    Uw opdracht staat in Internet Bankieren bij "Lopende opdrachten".
    In Internet Bankieren kunt u opdrachten gegeven vóór 7.00 uur nog annuleren tot 7.00 uur dezelfde werkdag. Opdrachten gegeven ná 11.00 uur kunt u annuleren tot 7.00 uur de volgende werkdag.
Werkdag 2 10.00 uur De beurs maakt aan Triodos Bank de koers bekend en welke aankoopopdrachten geheel, gedeeltelijk of niet zijn uitgevoerd*.
  Vanaf 11.00 uur  Triodos Bank schrijft het bij de uitgevoerde aankoop behorende bedrag af van uw tegenrekening. (aantal stukken* koers + aankoopkosten) De aandelen worden dan op uw rekening bijgeschreven.
  Vanaf 15.00 uur  De aankoop is zichtbaar in Internet bankieren.
    U krijgt per e-mail een bevestiging van uw aankoopopdracht.
  Werkdag 3 01.00 uur Uw niet uitgevoerde opdrachten verdwijnen uit het systeem.
  16.00 uur  We sturen u een afschrift per post als u daarvoor hebt gekozen.

*Let op! Uw aankoopopdracht wordt alleen uitgevoerd voor zover er een verkoopopdracht van een andere belegger tegenover staat en de dagelijks eenmaal tot stand gekomen koers binnen de toegestane bandbreedte blijft. Om grote koersschommelingen te voorkomen is er voor dit fonds een bandbreedte ingesteld van plus en min 5% ten opzichte van de dag daarvoor. Alleen als de koers binnen deze bandbreedte blijft kan er worden gehandeld.

Toelichting

  • De koers wordt dagelijks om 10.00 uur door Euronext gepubliceerd. De koers komt tot stand op basis van vraag en aanbod. Ga naar het overzicht met koersen voor de actuele koers.  
  • Opdrachten worden verwerkt in volgorde van het invoermoment. Als maar een gedeelte van de aankoopopdrachten kan worden uitgevoerd, hebben de eerder gegeven opdrachten voorrang op later gegeven opdrachten.
  • Aankoopopdrachten via de post (op papier) ontvangt Triodos Bank na 11.00 uur. In de loop van de betreffende werkdag zetten we uw aankoopopdracht in het systeem, waarna bovenstaand schema geldt.  
  • Niet uitgevoerde opdrachten worden op werkdag 3 uit het systeem verwijderd. 
  • Vanaf werkdag 3 kunt u een niet uitgevoerde opdracht opnieuw geven. Dit gebeurt niet automatisch maar moet u zelf doen. 
  • Werkdagen zijn maandag t/m vrijdag met uitzondering van feestdagen.
  • Het Triodos Vastgoedfonds wordt verhandeld op het veilingssegment van Euronext. Kijk voor meer informatie.
  • Het veilingssegment geeft de mogelijkheid om zowel een bestensorder als een limietorder te plaatsen. Bij een bestensorder geeft u aan de aandelen te willen kopen tegen elke mogelijke koers. Bij een limietorder geeft u een maximale koers aan die u wilt betalen voor de aandelen.
  • Triodos Bank vindt bestensorders bij dit systeem niet in het belang van de klant en biedt klanten alleen de mogelijkheid om limietorders op te geven die gebaseerd zijn op het midden van de laatst bekende bandbreedte. U weet dus op het moment dat u uw verkoopopdracht opgeeft wat u minimaal voor uw aandelen krijgt betaald op het moment dat de opdracht wordt uitgevoerd
  • Klanten die zelf limietorders willen plaatsen met afwijkende limieten of die toch bestensorders willen plaatsen bieden wij aan om hun aandelen kosteloos te laten overboeken naar een door de klant aan te wijzen effectenrekening bij een andere instelling die dit wel faciliteert.

Opdrachtverwerking verkoop Triodos Vastgoedfonds.

Welkom bij Triodos Bank

team-klantcontent-2015
Op werkdagen zijn wij direct te bereiken van 8.00 tot 18.00 uur. Kijk bij veelgestelde vragen om zelf het antwoord vinden op de meeste vragen. 
Wij streven ernaar om e-mails binnen 4 werkdagen te beantwoorden.

Opdrachtverwerking beleggen

Overzicht van de verwerking van aan- en verkoopopdrachten van Triodos Beleggingsfondsen en Certificaten van aandelen met een tegenrekening bij Triodos Bank of een andere bank.