* Gemiddeld rendement over het afgelopen jaar per 31-08-2018. Resultaten uit het verleden bieden geen betrouwbare indicator voor de toekomst.

Ik wil meer informatie over de impact van beleggen >

Over dit fonds

Met één fonds beleggen in verschillende thema's, zoals biologische voeding, duurzame handel, innovatie en microfinanciering.

Het fonds belegt voor circa 30% in door Triodos geselecteerde impact bonds en voor circa 70% in de volgende Triodos beleggingsfondsen en producten:

TMIF fonds 06 16 NL

Triodos Multi Impact Fund is ontwikkeld vanuit de solide expertise, sectorkennis en lange termijn relaties die Triodos Investment Management in de laatste 20 jaar heeft opgebouwd.

Triodos Investment Management vindt het van groot belang dat particuliere investeerders kunnen investeren in impact. Met Triodos Multi Impact Fund kunnen particuliere beleggers investeren in sectoren die cruciaal zijn in de transitie naar een economie die groener, menselijker en innovatiever is.

Uitgebreide fondsinformatie

Met beleggen maakt u kans op een hoger rendement dan op uw spaarrekening. Uw beleggingen kunnen echter ook minder waard worden. Beleg daarom altijd met geld dat u niet direct nodig hebt, maar voor langere tijd kunt missen.

Voorbeelden

Triodos Multi Impact Fund belegt via Triodos Sustainable Trade Fund bijvoorbeeld in:

Conocado, Domincaanse Republiek

conocado 218 x 161 

En via Triodos Groenfonds bijvoorbeeld in:

KiesZon, Amsterdam

kieszon 

AFM_rond_risicoscore2

Online jaarverslag 2017 Triodos Multi Impact Fund

online jaarverslag TMIF 2016

Welkom bij Triodos Bank

team-klantcontent-2015
Op werkdagen zijn wij direct te bereiken van 8.00 tot 18.00 uur. Kijk bij veelgestelde vragen om zelf het antwoord vinden op de meeste vragen. 
Wij streven ernaar om e-mails binnen 4 werkdagen te beantwoorden.