Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Actievoorwaarden beleggen

Beleg tijdelijk zonder aankoopkosten

Hieronder vindt u de voorwaarden voor de beleggingsactie 'beleg tot en met 24 april 2017 zonder aankoopkosten in 5 fondsen* en Certificaten van aandelen Triodos Bank'.

* Tijdens de actieperiode (tot en met 24 april 2017) betaalt u geen aankoopkosten (normaal 0,4%) voor de volgende Triodos Beleggingsfondsen:

Dit aanbod is ook van toepassing op Certificaten van aandelen Triodos Bank.

De minimuminleg is € 100. Triodos Sustainable Mixed Fund, Triodos Sustainable Pioneer Fund, Triodos Sustainable Equity Fund, Triodos Sustainable Bond Fund en Triodos Vastgoedfonds zijn uitgesloten van het aanbod ‘beleg nu zonder aankoopkosten’.

Zo doet u mee

  • Via Triodos Internetbankieren: dan voert u uw order, uiterlijk maandag 24 april uit, zodat de aankoop voor de sluiting van deze actie verwerkt is. 
  • Via de antwoordcoupon bij brief:  u dient deze coupon uiterlijk woensdag 19 april met de post te versturen.

Triodos Bank behoudt zich het recht voor om deze actievoorwaarden tussentijds aan te passen of aan te vullen, als Triodos Bank van mening is dat daar aanleiding voor is.

Welkom bij Triodos Bank

team-klantcontent-2015
De mensen van Triodos Bank helpen u graag van maandag tot en met vrijdag
van 08.00 tot 18.00 uur.

Triodos Fair Share Fund

Steun met uw belegging ondernemers in ontwikkelingslanden wereldwijd. Gemiddeld 3,9% rendement per jaar over de laatste 5 jaar (per 31-10-2017). Risico: Vrij klein