Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Hart-Hoofdprijs wedstrijd en voorwaarden

Voorwaarden Hart-Hoofdprijs

De Triodos Hart-Hoofdprijs is bedoeld voor de meest inspirerende, door Triodos Bank gefinancierde, ondernemer die op een onderscheidende manier zijn hart volgt, zijn hoofd gebruikt en zo een bijdrage levert aan een duurzame wereld.

Bekijk hier de gedetailleerde voorwaarden voor het stemmen en de publieksprijs een unieke Roetz fiets. U kunt uw stem uitbrengen t/m 16 mei (tot 19.30 uur) 2017.

Road Dames Zwart ll_W_290px

Voorbeeld: Roetz Road damesfiets zwart
 

Stem en win een unieke Roetz fiets!

Triodos Bank verloot onder alle stemmers
3 x een unieke Roetz fiets van Roetz-Bikes t.w.v. € 725,- euro.

Roetz-Bikes maakt stijlvolle, robuuste stadsfietsen op een verantwoorde manier. Fietsen met een geschiedenis die klaar zijn voor een tweede leven dankzij nieuwe, verrassende materialen en onderdelen. Door te stemmen op uw favoriete ondernemer maakt u kans op één van de drie fietsen.

Wie is Roetz-Bikes

Roetz-Bikes is opgericht door Tiemen ter Hoeven en Mark Groot Wassink. Samen streven ze ernaar om de waarde van mens en materiaal op een goede wijze te benutten, door middel van het produceren van innovatieve, stijlvolle fietsen in een verantwoord proces. Daarbij stellen zij het hergebruik van oude fietsframes, het inzetten van natuurlijke materialen en het bieden van werk aan mensen met afstand tot de arbeidsmarkt, centraal.

Wat deed de winnaar Hart-Hoofdprijs 2016, Stayokay, met de prijs?

Deze Youtube video kunt u nog niet bekijken.Accepteer eerst cookies om dit mogelijk te maken.Accepteer cookies