Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Start stemperiode Hart-Hoofdprijs 2017

10-04-2017 |

Zes Triodos ondernemers zijn genomineerd voor de Hart-Hoofdprijs 2017. Deze publieksprijs van 10.000 euro wordt dit jaar voor de zevende keer toegekend aan de meest inspirerende duurzame ondernemer. De ondernemer met de meeste stemmen wint. Met de prijs kan de winnaar zijn of haar onderneming verder ontwikkelen.

In totaal zijn er voor de Hart-Hoofdprijs 2017 zes ondernemers genomineerd in verschillende categorieën, in heel Nederland. Stuk voor stuk onderscheiden zij zich door hun bijzondere manier van werken en de impact die ze daarmee hebben op hun omgeving. De genomineerden zijn:

Van 7 april tot en met 16 mei 2017 kan iedereen zijn of haar stem uitbrengen via www.triodos.nl/hart-hoofdprijs. Alle genomineerden geven op deze webpagina in een video een korte toelichting op hun onderneming. Onder de stemmers worden drie unieke fietsen van Roetz-Bikes verloot.

De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de ondernemersbijeenkomst op dinsdag 16 mei 2017 in de Prodentfabriek te Amersfoort. De winnaar ontvangt 10.000 euro om te besteden aan de verdere ontwikkeling van zijn of haar bedrijf of initiatief. Enkele winnaars van de afgelopen jaren zijn hostelketen Stayokay, fietsenmerk Roetz-Bikes, fair trade kledingwinkel Nukuhiva en de Vegetarische Slager.

De Hart-Hoofdprijs is een publieksprijs die in 2011 is ingesteld door Triodos Bank. Met de prijs wil Triodos Bank de door haar gefinancierde ondernemers een positieve impuls geven en op een laagdrempelige manier aan een breed publiek laten zien wat de bank financiert.

Welkom bij Triodos Bank

team-klantcontent-2015
Op werkdagen zijn wij direct te bereiken van 8.00 tot 18.00 uur. Kijk bij veelgestelde vragen om zelf het antwoord vinden op de meeste vragen. Of stuur een e-mail naar info@triodos.nl (particulier) of zakelijk@triodos.nl (zakelijk). Wij streven ernaar om e-mails binnen 4 werkdagen te beantwoorden.