Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Phishing e-mail in omloop over blauwe identifier

29-02-2016 | Op dit moment zijn er meerdere bedrieglijke e-mails in omloop waarin u wordt verzocht in te loggen op valse websites. De teksten uit de verschillende e-mails suggereren dat de blauwe identifier binnenkort niet meer zou werken, dat er onregelmatigheden zouden zijn geconstateerd op uw Triodos account en/of dat een incasso van Nationale Nederlanden ten laste van uw rekening zou plaatsvinden.

Deze bedrieglijke e-mails proberen u ertoe aan te zetten via een link persoonlijke gegevens af te geven. Deze mails zijn NIET van Triodos Bank afkomstig. Klik niet op de linkjes in deze e-mails en vul nooit uw persoonlijke gegevens in.

Wanneer u een phishing e-mail heeft ontvangen, klik dan nergens op, stuur het bericht door naar valse-email@triodos.nl en verwijder het bericht. Wij laten de valse websites waar de linkjes uit de phishing e-mails naartoe leiden zo snel mogelijk uit de lucht halen. Wanneer u toch op de link heeft geklikt en/of gegevens heeft ingevuld, neem dan zo snel mogelijk contact op met de mensen van Triodos Bank op telefoonnummer 030 694 2772.

Welkom bij Triodos Bank

team-klantcontent-2015
Op werkdagen zijn wij direct te bereiken van 8.00 tot 18.00 uur. Kijk bij veelgestelde vragen om zelf het antwoord vinden op de meeste vragen. 
Wij streven ernaar om e-mails binnen 4 werkdagen te beantwoorden.