Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Belangrijke mededeling voor gebruikers van Windows XP

21-03-2014 | Microsoft stopt op 8 april 2014 met het ondersteunen van haar besturingssysteem Windows XP. Dat betekent dat Microsoft vanaf die datum onder andere geen oplossingen meer zal aanbieden voor mogelijke beveiligingsproblemen in Windows XP. Als u gebruik maakt van dit besturingssysteem, zal uw computer dus niet meer beveiligd zijn tegen nieuwe virussen, spyware en andere schadelijke software. Dit kan onveilig zijn voor uw persoonlijke gegevens, bijvoorbeeld bij internetbankieren.

Logo Windows XP

Meer informatie

Bekijk hier de informatie van het Nationaal Cyber Security Center  en de officiële communicatie van Windows op de website van Microsoft . Als u niet zeker bent welk Windows besturingssysteem u hebt, kunt u de test doen via de Windows website op de pagina 'Ondersteuning' Welk Windows-besturingssysteem wordt door mij gebruikt?

Blijft Triodos Internetbankieren nog werken?

Ja. Maar om veiligheidsredenen raden we u toch aan een nieuw besturingssysteem te installeren en de browsers te gebruiken die de website ondersteunt.

Hebt u vragen?

Neem op werkdagen tussen 08.00 en 18.00 direct contact op met de mensen van Triodos Bank via 030 693 6511 .

Welkom bij Triodos Bank

team-klantcontent-2015
Op werkdagen zijn wij direct te bereiken van 8.00 tot 18.00 uur. Kijk bij veelgestelde vragen om zelf het antwoord vinden op de meeste vragen. 
Wij streven ernaar om e-mails binnen 4 werkdagen te beantwoorden.