Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Triodos Wereldpas vernieuwd

04-02-2014 | De Triodos Wereldpas heeft een fris en nieuw uiterlijk gekregen en is nu voorzien van uw IBAN (International Bank Account Number). De afbeelding op de voorzijde is een uitvergroot detail van een boomblad. Ook met de nieuwe Wereldpas kunt u veilig betalen en geld opnemen in binnen- en buitenland. Dankzij de EMV-chip (het goudkleurige plaatje) kunt u pinnen en chippen op een manier die ‘skimmen’ (het ongeoorloofd kopiëren van data op een pas) moeilijker maakt.

Voor- en achterkant van de nieuwe Triodos Wereldpas  

Wat kunt u in de toekomst met de Wereldpas?

De nieuwe Wereldpas is geschikt gemaakt voor contactloos betalen. Met deze nieuwe manier van betalen is het mogelijk kleine bedragen te betalen door de pas in de buurt van een betaalautomaat te houden. Deze manier van betalen zal in de loop van het jaar op steeds meer plaatsen mogelijk zijn. De Triodos Wereldpas is hierop wel al voorbereid, maar deze functionaliteit is nog niet geactiveerd. Wanneer contactloos betalen breed is geaccepteerd, activeren we deze functionaliteit. Klanten met een Triodos Internet Betaalrekening ontvangen hier dan vanzelf bericht over.

Alle nieuwe klanten van Triodos Bank ontvangen de pas. De vorige Wereldpas blijft gewoon geldig; klanten van Triodos Bank ontvangen vanzelf bericht als deze wordt vervangen door de nieuwe Wereldpas.

Kijk hier voor meer details over de nieuwe Triodos Wereldpas