Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Interactieve jaarverslag 2014 Triodos Bank live

19-05-2015 | Het interactieve jaarverslag van Triodos Bank over het jaar 2014 is live. Het verslag is daarmee ook nu weer online te raadplegen. Dit jaar is er speciale aandacht voor onze impact . Daarbij kijken we verder dan de cijfers, en geven we een beeld van de effecten van de activiteiten van de bank. De resultaten over 2014 worden geïllustreerd met diverse infographics en korte filmpjes van onze directie en een aantal inspirerende ondernemers.

Stel uw eigen jaarverslag samen

Met een interactieve grafiekgenerator ziet u in een oogopslag welke ontwikkelingen u wilt volgen (zoals bijvoorbeeld de groei van de kredietverlening aan duurzame ondernemers of het percentage vrouwen met een managementfunctie binnen de bank). U kunt het hele verslag in een notendop bekijken of uw eigen verslag samenstellen door alleen aan te vinken waarin u geïnteresseerd bent - en als u dat prettiger vindt, het jaarverslag ook als pdf downloaden .

Uitgelicht

Triodos Bank Nederland: Het initiatief van één individu, kan een hele keten van verandering in gang zetten .

Private Banking: Duurzame vermogenscategorieën geven positieve rendementen .

Directieverslag: Net als in een natuurlijk ecosysteem, wordt ook het financiële systeem veerkrachtiger wanneer sprake is van diversiteit .

Triodos Groep: De duurzame bank van Europa .

Impact: De Metaal Kathedraal is een mooi voorbeeld van wat vindingrijkheid in combinatie met een mix van financieringen kan betekenen .

Grafiekgenerator: Hoe ontwikkelt duurzame energie zich in Europa?

Maak uw eigen verslag: Selecteer de hoofdstukken die u wilt lezen en maak uw eigen verslag .

Online jaarverslag 2014

Online jaarverslag 2014 - klik en bekijk hier
Lees meer over de bereikte resultaten en impact van Triodos Bank in ons online jaarverslag over 2014.