Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Femke Bos nieuwe fondsmanager van Triodos Fair Share Fund

01-07-2016 | Met ingang van 1 juli 2016 neemt Femke Bos de rol van fondsmanager van Triodos Fair Share Fonds op zich. Ze neemt het over van Berg de Bleecker, die de keuze heeft gemaakt om haar carrière buiten Triodos Investment Management voort te zetten.

Femke zal dit combineren met haar huidige rol als fondsmanager van Triodos Microfinance Fonds. Beide fondsen hebben een nagenoeg identieke beleggingsstrategie, wat het mogelijk maakt om deze rollen te combineren.

Femke werkt al bijna 15 jaar bij Triodos Investment Management en heeft zeer veel ervaring op het gebied van microfinanciering in opkomende markten. Eerder was ze bij Triodos Investment Management werkzaam als Regiomanager Azië, Oost-Europa en Centraal-Azië. Femke is tevens bestuurslid bij verschillende microfinancieringsinstellingen, zoals Dawn Microfinance in Myanmar en Acleda Bank in Cambodja.

Portret Femke Bos


Welkom bij Triodos Bank

team-klantcontent-2015
De mensen van Triodos Bank helpen u graag van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur.

Triodos Fair Share Fund

Steun met uw belegging ondernemers in ontwikkelingslanden wereldwijd. Gemiddeld 3,2% rendement per jaar over de laatste 5 jaar (per 31-08-2018). Risico: Vrij klein