Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Fun Forest Amsterdam - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Fun Forest Amsterdam

Recreatie (Cultuur en welzijn)

Klimpark Fun Forest biedt een actieve, avontuurlijke en sportieve beleving in het bos aan gezinnen, scholen en bedrijven. Fun Forest heeft verschillende klimparcoursen die zich op 4 tot 11 meter hoogte in levende bomen bevinden. De klimparken willen op een ondernemende manier mensen inspireren om een positieve bijdrage te leveren die past bij haar of zijn eigen talenten en uitdagingen.

Ook zijn de klimparken toegankelijk voor mensen die om welke reden dan ook niet, of niet zo snel komen klimmen. Op het gebied van natuurbehoud en duurzaamheid zet de onderneming zich in voor bosbeheer en het heraanplanten van oerwoud. Voor kinderen van 5 t/m 7 jaar is er een speelbos en een gratis kinderparcours.

http://www.funforest.nl

Recreatie

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer parken, kampeer- terreinen en projecten op het gebied van eco toerisme.

Adres:
Bosbaanweg 3
1182 DA
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.