Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van François Vioolbouw - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Eric Hoens Eric Hoens Kunst en cultuur
Frank Mandersloot Frank Mandersloot Kunst en cultuur
Galerie Terra Delft Galerie Terra Delft Kunst en cultuur
Gemeente Amsterdam Gemeente Amsterdam Kunst en cultuur

François Vioolbouw

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Guust François (Teteringen, 1956) volgde van 1978 tot 1982 de opleiding vioolbouwer bij Francesco Bissolotti aan de Scuola Internazionale di Liuteria in Cremona. Met studiegenoten dreef hij vervolgens een gemeenschappelijke werkplaats in Campo corto, Toscane, waar hij daarnaast twee seizoenen cellist was in het festivalorkest van Bagni di Lucca. Na in New York bij McGhee en Keene te hebben gewerkt, opende hij in 1993 zijn eigen atelier in Amsterdam. Hij bouwt (alt)violen en cello’s, zowel barok als modern; daarnaast restaureert en verhandelt hij instrumenten.

http://www.guustfrancois.com

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele rits artisitieke ondernemingen door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Windroosplein 106
1018 ZW
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .