Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van FlexiFitness Ermelo - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

FlexiFitness Ermelo

Recreatie (Cultuur en welzijn)

FLEXIFITNESS® is een duurzaam fitnessconcept. Het is voor iedereen die kiest voor meer bewegen en een gezonde leefstijl. Hierbij geldt het principe ‘meer voor minder’: hoge kwaliteit fitness tegen scherpe tarieven. De inrichting van alle clubs bestaan uit duurzame en maatschappelijk verantwoorde materialen. FLEXIFITNESS® werkt bijvoorbeeld met cardioapparatuur waarmee de sporter zelf energie opwekt. Deze energie komt direct ten goede aan het eigen stroomnetwerk. Dit is uniek in Nederland.

Bij FLEXIFITNESS® kunnen leden zeven dagen per week onbeperkt trainen voor € 19,50 per maand. Naast basis fitness zijn aanvullende faciliteiten beschikbaar als groepslessen en zonnebank. FLEXIFITNESS® voldoet aan de eisen van The Green Fitness Company.

http://www.flexifitness.nl/

Recreatie

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer parken, kampeer- terreinen en projecten op het gebied van eco toerisme.

Adres:
Kerkdennen 34
3851 BB
Ermelo
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .