Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van FlexiFitness Ermelo - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

FlexiFitness Ermelo

Recreatie (Cultuur en welzijn)

FLEXIFITNESS® is een duurzaam fitnessconcept. Het is voor iedereen die kiest voor meer bewegen en een gezonde leefstijl. Hierbij geldt het principe ‘meer voor minder’: hoge kwaliteit fitness tegen scherpe tarieven. De inrichting van alle clubs bestaan uit duurzame en maatschappelijk verantwoorde materialen. FLEXIFITNESS® werkt bijvoorbeeld met cardioapparatuur waarmee de sporter zelf energie opwekt. Deze energie komt direct ten goede aan het eigen stroomnetwerk. Dit is uniek in Nederland.

Bij FLEXIFITNESS® kunnen leden zeven dagen per week onbeperkt trainen voor € 19,50 per maand. Naast basis fitness zijn aanvullende faciliteiten beschikbaar als groepslessen en zonnebank. FLEXIFITNESS® voldoet aan de eisen van The Green Fitness Company.

http://www.flexifitness.nl/

Recreatie

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer parken, kampeer- terreinen en projecten op het gebied van eco toerisme.

Adres:
Kerkdennen 34
3851 BB
Ermelo
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.