Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Fifteen Amsterdam - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Fifteen Amsterdam

Onderwijs (Cultuur en welzijn)

Fifteen Amsterdam is geen gewoon restaurant. Het is een nieuw restaurant, gebaseerd op het succesvolle concept van Jamie Oliver’s restaurant Fifteen in Londen. In dit concept worden jaarlijks door het restaurant in samenwerking met Stichting Kookdroom vijftien tot twintig werkloze jongeren met weinig kansen op de arbeidsmarkt opgeleid tot kok. Op deze manier wordt de jongeren een kans geboden om uitzichtloze situatie op de arbeidsmarkt te verlaten, en krijgen ze een kans om een succesvolle carriere te maken in het koksvak. Fifteen Amsterdam heeft meer dan 200 couverts en is gelegen in een nieuwe dynamisch gebied van Amsterdam aan de Piet Heinkade nabij het Centraal Station.

http://www.fifteen.nl

onderwijs

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer scholen, training en conferentiecentra. In het geval van scholen wordt specifiek gekeken naar het pedagogisch beleid.

Adres:
Jollemanshof 9
1019 GW
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .