Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Familie Sloetjes - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Exploitatie Nz 27 Exploitatie Nz 27 Biologische landbouw
Fam. van Dam Fam. van Dam Biologische landbouw
Food Vibrations Food Vibrations Biologische landbouw
Frytsjam Frytsjam Biologische landbouw

Familie Sloetjes

Biologische landbouw (Natuur en milieu)

De familie Sloetjes runt de ecologische boerderij en bezoekerscentrum 't Helder te Winterswijk. De ecologische boerderij bestaat uit een akkerbouw-, varkens-, vleesbezorg- en bezoekersgedeelte. Daarnaast is er een Zorgboerderij en vakantiewoningen. EKO Boerderij 't Helder verkoopt biologisch vlees van het bontgekleurde Heldervarken, fries rund, kemper kip en texels lamsvlees en levert dit aan huis door heel Nederland. Allemaal even mals en smakelijk. EKO Boerderij 't Helder staat voor vrolijk vlees en goede zorg voor de aarde!

http://www.biologischvlees.com

Biologische landbouw

Biologische landbouw erkent de relatie tussen de omgeving, gezondheid en wat we eten. Daarnaast krijgt dierenwelzijn, het vermijden van gebruik van pesticiden en kunstmest veel aandacht. Biologische landbouw stoot minder CO2 uit dan traditionele landbouw en voorkomt uitputting natuurlijke hulpbronnen. Daarom financiert Triodos Bank in deze sector biologische bedrijven die zuivel en vlees produceren en bosbouwers en fruittelers.  

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiële status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Huppelseweg 21
7105 CJ
Winterswijk
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.