Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Evangeliegemeente de Deur - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Evangeliegemeente de Deur

Levensbeschouwing (Cultuur en welzijn)

Evangeliegemeente De Deur is een onderdeel van de Christian Fellowship Ministries (CFM), een samenwerkingsverband van op dit moment 1488 kerken in meer dan 100 verschillende landen. Visie van De Deur is om Amersfoort en omstreken te bereiken met het Evangelie van Jezus Christus. Ze biedt onderwijs aan en biedt hen die een roeping ervaren de mogelijkheid praktisch betrokken te worden in werk zoals evangelisatie en verschillende bedieningen. De afgelopen jaren heeft evangeliegemeente De Deur Amersfoort verschillende echtparen uitgezonden om van de grond af in een nieuwe gemeente te pionieren. Deze echtparen verhuizen naar een stad en beginnen daar een nieuwe kerk. Door middel van allerlei evangelisatieactiviteiten worden mensen uitgenodigd voor de kerkdiensten. Verder worden er regelmatig muziekavonden georganiseerd, waarbij geprobeerd wordt om ook de jeugd aan te spreken.

http://www.dedeuramersfoort.nl

Levensbeschouwing

Triodos Bank financiert een breed palet van ondernemers en initiatieven die op een of andere manier bijdragen aan kwaliteit van leven. Vanuit onze visie dat elk individu zichzelf binnen zijn of haar eigen levensbeschouwing moet kunnen ontplooien, financieren wij ook levensbeschouwelijke initiatieven van verschillende gezindte en uiteenlopende opvattingen.

Adres:
Liendertseweg 114
3815 BJ
Amersfoort
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.