Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Eucc The Coastel Union - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Enclude Enclude Professionele diensten
Engage! Engage! Professionele diensten
Eyefreight Eyefreight Professionele diensten
Groot Verzet Fietskoeriers Groot Verzet Fietskoeriers Professionele diensten

Eucc The Coastel Union

Professionele diensten (Sociale economie)

EUCC The Coastal Union is een internationaal samenwerkingsverband dat zich bezig houdt met het in stand houden van de kust en kuststreken in Europa. In Nederland bevindt zich de hoofdvestiging met 30 medewerkers, waarvan 13 vrijwilliger zijn. Men heeft verder zelfstandige kantoren in met name Oost-Europa en ook Spanje. Wereldwijd heeft EUCC The Coastal Union 2700 leden en ledenorganisaties in 40 landen. De organisatie is opgericht in 1989 met als doel het behoud van de kuststreken te promoten door wetenschappers, milieuactivisten, site managers en politici bij elkaar te brengen. Haar missie is om biodiversiteit en (economische) ontwikkeling te integreren en die vormen van ontwikkeling te stimuleren die de biodiversiteit waarborgen en het authentieke (kust)landschap behouden. Zij probeert dit te bereiken door middel van het geven van advies en informatie, het inschakelen van experts, het ontwikkelen van regelgeving en het uitvoeren van demonstratieprojecten.

http://www.eucc.nl

Professionele diensten

In deze sector financiert Triodos Bank dienstverlenende bedrijven, die een evenwicht zoeken tussen People, Planet en Profit. Hierbij kunt u denken aan adviesbureaus, architecten, aannemers en dienstverleners aan particulieren.

Adres:
Breeestraat 89-A
2311 CK
Leiden
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.