Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Ekodis - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Ekoplaza Zaandam Ekoplaza Zaandam Natuurvoeding
Frites uit Zuyd Frites uit Zuyd Natuurvoeding
Fromagerie Kef Fromagerie Kef Natuurvoeding
Frozen Dutch Frozen Dutch Natuurvoeding

Ekodis

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Ekodis is opgericht door Jan van Riel. Zijn drijfveer voor een biologische winkel komt voort uit zijn jeugd. Hij is opgegroeid in Brabant tussen de fruitbomen en het korenveld. Hij leerde dat eten de basis is van het leven. Zijn biologische winkel staat dan ook voor een manier van leven. Zo dicht mogelijk bij de natuur en de mensen.

Ekodis is dé natuurvoedingswinkel van Amsterdam-Oost en staat al dertig jaar voor vers eten. Zoals groente en fruit vanuit het seizoen, handgemaakt brood en zuivel. De winkel is de laatste jaren flink gegroeid. Dit mede dankzij de altijd deskundige adviezen over gezonde voeding.

Ekodis is een zelfstandig familiebedrijf dat directe lijnen heeft met producenten. Het is altijd duidelijk waar het biologische eten vandaan komt. Zo komen de eieren van een boerderij uit Groningen en de echte honing uit het Gooi. Van het assortiment van 5.000 producten is maar liefst 99% biologisch.

http://www.ekodis.nl

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Beukenplein 73
1092 BB
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.