Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Ecocentrum Emma - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
EXKi Amsterdam EXKi Amsterdam Natuurvoeding
EXKi Den Haag EXKi Den Haag Natuurvoeding
EkoPLaza Delft EkoPLaza Delft Natuurvoeding
EkoPlaza Bilthoven EkoPlaza Bilthoven Natuurvoeding

Ecocentrum Emma

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Ecocentrum Emma is gelegen in de Emmastraat binnen de singels van Enschede. Dit ecocentrum bestaat uit een natuurvoedingswinkel en een biologisch eetcafe met dagschotels, kleine kaart of catering op locatie. Daarnaast is er een kleine afdeling met ekomode, een bloemisterij, met oa. fair trade cadeaus , een plantenkas en een buitentuin. De onderneming is volop in ontwikkeling als samenwerking van kleine duurzame ondernemers. Zo kunnen bezoekers hun fiets, elektrische scooter of houtpelletkachtel laten repareren en natuurlijk bouwmateriaal aanschaffen.

http://www.ecocentrumemma.nl

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiële status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Emmastraat 189
7513 BC
Enschede
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.